Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В умовах війни поліцейські Харківщині продовжують фіксувати злочини рф та виявляти колаборантів
Опубліковано 29 липня 2022 року о 11:59

Чималий внесок у боротьбі з окупантами вносять працівники Національної поліції України та її територіальні підрозділи. Наразі територія Куп’янського району є тимчасово окупованою військами рф, однак працівники Куп’янського РВП до останнього дня перебували за місцем дислокації територіального відділу та несли службу по охороні публічного порядку. Коли район захопили «орки», поліцейські змогли вийти з-під окупації на підконтрольну територію України, де продовжують працювати на спільну перемогу.

В червні працівники Куп’янського РВП заочно повідомили про підозру 43-річному самопроголошеному голові селища Шевченкове у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України. Чоловік зірвав з дошки пошани почесних громадян малий Державний Герб України, хизуючись своїми діями на камеру. Ногами жбурляв розірвану державну символіку.

Також самопроголошений голова на меморіалі Слави в смт. Шевченкове з групою осіб демонтували пам’ятник з написом «Воїнам АТО, Захисникам України. З пошаною до полеглих. З вдячністю до живих». За даним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження  за ч.3 ст.297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України.

Ще одному шанувальнику «руського миру» поліцейські повідомили про підозру у нарузі над державними символами. Місцевий мешканець, який очолював проросійську молодіжну організацію, наприкінці червня за допомогою автокрану та будівельного молотка разом з іншими громадянами розтрощив на фасаді сільського будинку культури малий Державний Герб України, демонструючи свої дії на камеру.

Неповнолітня мешканка села Петропавлівка зняла Державний Прапор України з древком, який був встановлений на піддашку входу до сільського будинку культури та кинула його на землю. Свої дії дівчина знімала на відео. Зловмисниці повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Незважаючи на всі тимчасові труднощі, працівники поліції Куп’янського РВП продовжують нести службу по охороні публічного порядку, захищають права і свободи громадян та ведуть боротьбу з колаборантами. Адже Куп’янськ – це Україна! Місто обов’язково буде звільнено від рашистської нечисті.

Поліцейські вірять в перемогу України та продовжують допомагати Збройним силам України.  

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux