Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом минулої доби харківські поліцейські опрацювали 1282 заяви та повідомлення про правопорушення
Опубліковано 29 липня 2022 року о 07:11

Ворог продовжує наносити ракетні удари та застосовувати артилерію проти мирних мешканців Харківщини. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти опрацювали минулої доби понад 30 фактів руйнувань помешкань та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів та пожеж. Правоохоронці щодня фіксують загиблих та потерпілих серед цивільного населення.

28 липня під удари окупантів потрапили два райони Харкова, населені пункти Чугуїв, Есхар, Безрукі, Уди, Пріморське, Циркуни, Печеніги. Пошкоджені  дві багатоповерхівки, більше десятка приватних будинків, магазини, гаражі, господарча споруда, приміщення кількох підприємств, міського парку відпочинку, автомобілі. Слідчі ретельно задокументували наслідки обстрілів, завданих військовими рф.

Весь особовий склад харківської поліції продовжує нести службу за місцями дислокації, надає допомогу населенню, здійснює охорону громадського порядку, патрулює вулиці міста та населених пунктів області, чергує на блокпостах, забезпечує безпеку населення під час евакуації.

На блокпостах за добу правоохоронці разом з військовими перевірили понад 1000 транспортних засобів для виявлення правопорушень.

Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені 10 осіб для перевірки їх можливої співпраці з російськими окупантами.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини.

В смт Золочів місцева поліція викрила у скоєнні злочину чоловіка, який викрав продукти харчування з центрального гастроному.

Дізнавачі оголосили про підозру двом харків’янам, які вчинили сварку на проспекті Науки та нанесли один одному тілесні ушкодження.

Працівники ювенальної превенції та поліцейський офіцер громади притягнули до адміністративної відповідальності родину, в якій виявили факт домашнього насильства стосовно неповнолітньої дитини. Поліцейські встановили, що мати та вітчим постійно погрожували 16-річній дівчині фізичною розправою, висловлювалися нецензурною лайкою та морально принижували її. Щодо дорослих склали протокол за ч.1 ст.173-2  (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового забороненого розпорядження або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) КУпАП.

Під час патрулювання території Харківського району у селі Пересічне поліцейські задокументували факт реалізації тютюнових виробів без марок акцизного збору.

Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 12 фактів незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, у яких вилучили наркотичні речовини.

Поліцейські постійно  дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності. Гуманітарну допомогу поліцейські надають найбільш уразливим верствам населення.

Працівники поліції наглядають за безпекою на дорогах міста та області. Минулої доби стосовно порушників правил дорожнього руху правоохоронці склали 15 адміністративних протоколів.

Поліцейські Харківщини щоденно несуть службу у цілодобовому режимі, виконують важливі завдання у безпековій сфері та контролюють оперативну ситуацію за місцями дислокації.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux