Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом доби харківські поліцейські відреагували на 1291 повідомлення про злочини та правопорушення
Опубліковано 21 травня 2022 року о 08:37

Весь особовий склад поліції Харківського гарнізону в посиленому режимі несе службу за місцями дислокації, надає допомогу населенню, фіксує наслідки ворожих обстрілів, патрулює вулиці міста та населених пунктів області, чергує на блок постах. До територіальних підрозділів доставлено 12 осіб для перевірки їх можливої причетності до співпраці з диверсійними групами.

 

Російські окупанти продовжують щодня завдавати ракетних та артилерійських ударів по мирному населенню Харківщини. Співробітники поліції ретельно фіксують злочинні дії російської армії.  Слідчі працювали на місцях подій в селі Олександрівка, де внаслідок артилерійського удару пошкоджено три будівлі та квартири громадян у житловому будинку. Слідчо-оперативна група зафіксувала наслідкі обстрілів в місті Чугуєві, селах Печеніги та Коробочкино. В результаті артобстрілу цих населених пунктів пошкоджень зазнали приватні будинки та господарська споруда. Поліцейські  систематично проводять заходи щодо виявлення злочинів, скоєних в умовах воєнного часу.

На блок постах за добу правоохоронці перевірили майже 1600 транспортних засобів. Під час несення служби на блок посту поліцейські зупинили автомобіль Нісан, водій якого керував автівкою у стані сп’яніння. Поліцейські склали відносно правопорушника адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Правоохоронці продовжують контролювати ситуацію на дорогах міста та області. За минулу добу за порушення правил дорожнього руху складено понад 20 адмінпротоколів, в тому числі 2 - щодо водіїв за керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Працівники поліції щодня активно протистоять кримінальній злочинності.   У Харкові поліцейські оперативно затримали жінку, яка вдарила ножем свого співмешканця Аналогічний випадок розслідують слідчі Чугуївщини. В смт Слобожанське виявили чоловіка з важким ножовим пораненням. За обґрунтованою підозрою у причетності до злочину поліцейські затримали 42-річну місцеву мешканку.

У Харкові в Немишлянському районі наряд поліції припинив протиправні дії двох мародерів, які викрали з кіоску товарно-матеріальні цінності. Охорона громадського порядку на території обслуговування здійснюється в цілодобовому режимі. В Харкові поліцейський, який знаходився поза службою, у приміщенні торгового закладу став свідком грубого порушення порядку з боку чоловіка, який вдарив жінку, розбив скло у вітрині та намагався втекти. Поліцейський затримав хулігана та передав його черговому наряду.

Протягом доби поліцейські забезпечили правопорядок під час прибуття 9 потягів до залізничного вокзалу. До Харкова з евакуації повернулися 1500 громадян. Правоохоронці цілодобово підтримують безпеку на станціях харківського метрополітену, допомагають громадянам у вирішенні побутових питань.

На системній основі здійснюється робота з надання населенню щоденної адресної гуманітарної допомоги. Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, патрулює місця масового перебування громадян. Поліцейські превенціі відділу поліції №3 ХРУП №3 за власної ініціативи приєдналися до донорського руху та здали кров для військовослужбовців ЗСУ, які на передовій захищають Україну від російських окупантів.

До проведення безпекових заходів на території Харкова та області кожного дня залучається особовий склад полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області. Бійці підрозділу супроводжують гуманітарні вантажі, патрулюють територію, наглядають за правопорядком, затримують правопорушників.

Харківська поліція щодня стоїть на варті закону та захищає права громадян України.   

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux