Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Кохання попри війну: у Харкові народилася молода поліцейська сім’я
Опубліковано 20 травня 2022 року о 20:47

Жодна війна не може стати на заваді життю, яке триває, не зважаючи на важкі випробування. Це доводять численні пари, які узаконюють свої стосунки під час воєнного стану.

     

20 квітня у Харкові нову родину створили працвники слідчого підрозділу поліції. У вічному коханні поклялися один одному слідчі Харківського райуправління № 2 ГУНП в Харківській області капітан поліції Олексій Іващенко та лейтенант поліції Євгенія Чернега. Романтичні відносини між досвідченим слідчим та юною випускницею Харківського національного університету внутрішніх справ спалахнули під час стажування дівчини в територіальному підрозділі поліції. Влітку минулого року, коли Євгенія прийшла на практику після навчання, Олексія призначили її наставником.

Спочатку їх об'єднала спільна робота: проведення слідчих дій, розслідування злочинів, встановлення та допит свідків. Хлопець все більше захоплювався розумною та вродливою дівчиною, йому подобався її легкий характер, чуйність, добре серце, чудове почуття гумору. Юній випускниці суворий та цілеспрямований наставник теж запав до душі. Крок за кроком Олексій та Євгенія йшли разом до свого щастя. Страшне лихо, яке спіткало нашу державу, лише зміцніло стосунки чоловіка та жінки, вони вирішили бути разом і в горі, і в радості. Зараз, у воєнний час, Олексій та Євгенія разом здійснюють відповідальну роботу - документують злочини російських  окупантів проти українського народу.

Попри військову агресію рф та випробовування, що випали на долю кожного українця, закохані вирішили побратися. Сьогодні, 20 травня, відбувся найважливіший день в їхньому житті. Відповідно до вимог військового часу бажання Олексія та Євгенії стати чоловіком і дружиною засвідчив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко. На весиллі молодят панувала справжня святкова атмосфера, вони приймали вітання від своїх батьків, друзів, колег по роботі.

Колектив харківської поліції вітає молоду родину та зичить їм мирного неба, щасливих років сімейного життя, любові та поваги один до одного.  

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux