Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«За останній тиждень ворогом завдано близько 90 ударів різним типом озброєння по Харкову і області». Володимир Тимошко
Опубліковано 08 липня 2024 року о 14:01

Сьогодні близько другої годин ночі росіяни завдали ракетного удару по Основ’янському району міста. Про наслідки нічного обстрілу в етері телеканалу "Перший. Наживо" розповів начальник Головного управління Нпціональної поліції Харківської області Володимир Тимошко. 


За словами начальника харківської поліції, пошкоджено як мінімум два приватні будинки, зазнали не тяжких поранень дві жінки.

«За останній тиждень ворогом завдано близько 90 ударів різним типом озброєння по Харкову і області. По даним поліції, за останню добу було здійснено 37 вилетів бойової авіації російської федерації і скинуто не менш 45 КАБів на прифронтових територіях».

Сьогодні о 5:30 три авіабомби були скинуті у селищі Борова. Наразі встановлюються наслідки обстрілу.

Володимир Тимошко також зазначив, що минулого тижня загинули 15 місцевих мешканців, 61 людина зазнала поранень. Серед поранених вісім дітей, з яких четверо поранено безпосередньо у Харкові і четверо в області.

«За добу в середньому «прилітає» від 30 до 50 КАБів, з них 1-3 щодня по місту. Місцеві мешканці вже помітили, що по місту «прилітає», як правило, десь з 14 до 17 години, тобто післяобідній час. Тому закликаємо мешканців не ігнорувати сигнали тривоги».

7 липня у передмісті стався трагічний випадок. Цивільний автомобіль на ґрунтовій дорозі наїхав на протитанкову міну. В результаті загинули дві родини, у тому числі двоє дітей.

Також начальник ГУНП в Харківській області розповів, що евакуація громадян з прифронтових територій через безперервні обстріли проходить досить складно. Місцевих мешканців залишилось небагато. Але вони погоджуються виїжджати, коли ворог знищує їх будинок або вони отримують поранення.

Під час евакуаційних заходів на Куп’янському напрямку вчора був атакований службовий автомобіль поліції. Поліцейський зазнав поранення. Попри небезпеку, правоохоронці разом з волонтерами та працівниками військової і місцевої адміністрації продовжують евакуаційні заходи.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux