Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За минулу добу до поліцейських Харківщини звернулися по допомогу майже 1400 громадян
Опубліковано 10 квітня 2022 року о 07:29

Весь особовий склад поліціі в посиленому режимі несе службу за місцями дислокації, надає допомогу населенню, здійснює охорону громадського порядку на пунктах видачі гуманітарної та грошової допомоги,патрулює вулиці міста та населених пунктів області, чергує на блок постах.

Протягом доби поліцейські разом з військовими перевірили більше тисячі транспортних засобів з метою недопущення перевезення заборонених предметів та профілактики правопорушень. Організоване цілодобове чергування на залізничному вокзалі для забезпечення безперешкодного евакуаційного процесу, завдяки чому до безпечних регіонів вирушило 9 потягів. Посилено контроль за станом правопорядку на станціях харківського метпрополітену, де знайшли прихисток від обстрілів та бомбардувань тисячі містян. Міська влада, волонтери, представники закладів харчування при безпосередньої участі поліцейських допомагають людям вирішувати соціальні та побутові питання. Щодня мешканцям Харкова та області надається адресна гуманітарна допомога.

Головні зусилля правоохоронців спрямовані на недопущення дестабілізації оперативної обстановки. Завдяки вжитим заходам за підозрою у вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів затримано 142 зловмисники. Під час патрулювання у Харкові на бульварі Грицевця поліцейські викрили мародера, який намагався винести з магазину алкогольні напої. У Богодухівському районі місцеві поліцейські розшукали неповнолітнього хлопця, який 8 квітня пішов з дому та пропав без вісті. 12-річного мешканця села Крисіно передали батькам.

Загалом минулої доби поліцейські відпрацювали 1383 звернення від громадян. До відділів поліції доставлені 37 осіб для перевірки на причетність до діверсійноі діяльності.   Працівники відділу поліції в метрополітені затримали двох мешканців Луганщини, які через прив’язану до мобільного телефону картку сбербанку росії здійснювали дзвінки на номери мобільних операторів окупантів. Також підозрілі особи робили відмітки різних об’єктів у Google-картах.

До проведення безпекових заходів на території Харкова та області щодня залучається особовий склад полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області. Бійці підрозділу супроводжують гуманітарні вантажі, патрулюють територію, наглядають за правопорядком, затримують правопорушників. Минулої доби працівники ППОП викрили мародера в аптеці, припинили бійку в приватному будинку, до власника якого вдерлися чоловік та жінка з метою вимагання коштів, а також затримали п’яного харків’янина, який мав при собі травматичну зброю.

Харківська поліція щодня стоїть на варті закону та захищає права громадян України.   

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux