Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За добу харківські поліцейські опрацювали більше тисячі звернень громадян
Опубліковано 22 квітня 2022 року о 08:24

Пріоритетними напрямками в роботі правоохоронців залишається оперативне реагування на повідомлення про злочини та події, захист населення та контроль за криміногенною ситуацією в регіоні.

Загалом минулої доби до органів поліції надійшло 1167 звернень від мешканців міста та області. До територіальних підрозділів для перевірки доставлені  37 осіб, які можуть бути причетні до співпраці з ворогом.

На блок постах за добу правоохоронці перевірили майже 1900 транспортних засобів. Під час несення служби на блок посту у Харківській області поліцейські зупинили для перевірки автомобіль ДАФ, в якому виявили гранату Ф-1. За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

У Харкові працівники поліції оперативно відреагували на виклик мешканців будинку, які виявили у дворі нерозірваний снаряд. Група провела огляд місця події та організувала безпечний вивіз боєприпасу. По проспекту Героїв Сталінграда після артобстрілу працівники відділу поліції доставили громадянам гуманітарну допомогу: продукти та ліки.  За усіма фактами обстрілів об’єктів у Харкові та області працівники слідчо-оперативних груп збирають первинні матеріали та надають допомогу постраждалим людям.

Поліцейські щодня проводять необхідні заходи для розкриття злочинів та попередження правопорушень. У супермаркеті по вулиці Грицевця у Харкові працівники поліції затримали 38-річного чоловіка за крадіжку слабоалкогольних напоїв. До відділу поліції доставлено 37-річну жінку, яка разом зі знайомим проникла до крамниці, де викрала майно.  У місті Лозовій під час патрулювання території наряд поліції виявив у 34-річного громадянина наркотичну речовину. В смт Солоницівка патруль зупинив автомобіль під керуванням 37-річного водія. Під час перевірки з’ясувалося, що автівка знаходиться у розшуку. В салоні машини поліцейські виявили наркотики, а кермувальника транспортного засобу притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП за перебування за кермом у нетверезому стані.

Під особливим контролем поліції знаходяться питання безпеки громадян. Наряди поліції щодня  забезпечують правопорядок під час евакуаційних заходів на залізничному вокзалі, завдяки чому у безпечні регіони безперешкодно вирушили 1400 громадян. Контролюється безпекова ситуація на станціях харківського метро.  Поліцейські відділу поліції в метрополітені біля виходу зі станції «Майдан Конституції» затримали 45-річного чоловіка, який з ювелірного магазину викрав прикраси та обладнання.

Триває робота з надання населенню щоденної адресної гуманітарної допомоги. Бійці полку патрульної поліції щодня несуть службу по охороні громадського порядку, виявляють та затримують правопорушників. Під час несення служби на вулиці Архітекторов працівники підрозділу затримали 36-річного чоловіка за порушення вимог комендантської години.

Поліцейські несуть службу у посиленому режимі та у повному обсязі виконують поставлені завдання щодо надійного захисту населення від криміналу та наслідків ворожого вторгнення.

#stoprussia  

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux