Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Ворожі війська продовжують масовані обстріли Харкова та населених пунктів області
Опубліковано 23 березня 2022 року о 07:27

Щодня російські окупанти здійснюють кілька десятків ударів по  багатостраждальній Слобожанщині. Ворог атакує місто з танків, мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню. З початку війни на Харківщині від воєнних злочинів рф загинуло 285 цивільних, з них 15 дітей. Значних руйнувань зазнають  житлові квартали, об’єкти комунальної інфраструктури, культурно-історичні пам’ятки. Харків’яни мужньо тримають удар та не мають жодного наміру здаватися агресору.  

У важкі для країни часи поліція Харківщини міцно та згуртовано стоїть на варті захисту мешканців регіону. Першочергове завдання для усіх підрозділів - гуманітарна допомога жителям міста та області, підтримка найбільш уразливих верств населення, які змушені ховатися в укриттях, залишились без житла та засобів для існування. Під опікою правоохоронців дитячі будинки, багатодітні родини, пансіонати для літніх людей та пацієнтіа з фізичними вадами, самотні пенсіонери. Кожного дня вони отримують від поліціі продукти харчування, ліки, одяг, предмети гігієни, гарячий хліб, фрукти та напої.

Останнім часом в Інтернет-просторі з’явилися повідомлення від громадян про факти продажу товарів з гуманітарної допомоги. Поліція закликає обов’язково інформувати про такі випадки для їх припинення та притягнення винних до відповідальності. Для прийому звернень громадян про злочини в цілодобовому режимі працює служба 102, а також чат-бот @Kharkiv102_bot. Звертаємо увагу, що служба 102 працює з великим перевантаженням. В поліції Харківщини працюють додаткові телефони, по яких можна повідомити про порушення та злочини. Вони розміщені на сайті Національної поліції.

Також з метою зменшення навантаження на телефони спецлінії, для повідомлень про ворожі дії на території держави створено кілька чат-ботів.

Кожен громадянин може допомогти українській армії та територіальній обороні виявити та подолати ворога.

Якщо:

- бачите пересування ворогів, підозрілі предмети, повідомляйте у телеграм-бот, група – Знайден Ворог (@znaydenvorogbot);

- бачите горить світло або мітка - Народний місник (@ukraine_avanger_bot);

- снаряди, що не розірвалися - Тарас бот (@bomb_found_bot);

Кол-центр територіальної оборони – 0800507028.

Оперативна обстановка в регіоні складна, але контрольована.

Завдяки загальним зусиллям правоохоронних органів та жителів області криміногенну ситуацію вдається тримати під контролем, вживаються превентивні заходи для недопущення дестабілізації обстановки в регіоні. Завдяки героїчному опору захисників України, бійців територіальної оборони, нацгвардійців, правоохоронців, Харків залишається недоступним для ворога.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux