Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Ворожа армія продовжує застосовувати артилерію проти мирного населення Харківщини
Опубліковано 21 березня 2022 року о 06:19

Кожного дня російські окупанти завдають ракетних та мінометних ударів по околицях Харкова і населених пунктах передмістя. Агресор застосовує проти українців сучасні види озброєння, які  призводять до серйозних руйнувань житлового фонду та виникнення мастшабних пожеж. Слобожанщина стійко протистоїть ворожим нападкам  та міцно тримає оборону.

Не зважаючи на труднощі воєнного часу, харківська поліція гідно несе службу заради безпеки та спокою громадян. Сьогодні на першому плані  у правоохоронців - адресна гуманітарна допомога мешканцям міста та області, забезпечення їх харчами, ліками та предметами першої необхідності.

Поліція продовжує тримати оперативну обстановку під контролем, здійснює комплекс превентивних заходів для попередження фактів мародерства та крадіжок різних видів , відпрацьовує підозрілих осіб для недопущення дестабілізації безпекової ситуації в регіоні. З початку військового вторгнення російської армії на територію України поліція Харківщини викрила 58 осіб у злочинній діяльності, зловмисників затримано за підозрою у скоєнні вбивств, розбоїв, крадіжок, мародерств, незаконне поводження зі зброєю. Слідчі документують  усі факти вчинення воєнних злочинів з боку російських окупантів проти українського народу для притягнення винних у терорі цивільного населення до відповідальності.

Оператори спецлініі поліціі «102» фіксують усі повідомлення громадян, служба працює у цілодобовому режимі та має можливості для прийняття і обробки усіх звернень від населення. Для оперативного зв’язку з мешканцями міста та області діє чат-бот @Kharkiv102_bot. Усі звернення опрацьовуються та передаються нарядам поліції для відповідного реагування.

Поліція працює чітко та злагоджено, виконує свої обов’язки за місцями дислокації, наглядає за правопорядком та активно співпрацює з населенням для збереження стабільної обстановки на місцях. Ми віримо в наших захисників та Перемогу над ворожою ордою. Разом ми подолаємо усі випробування, що випали на нашу долю та дамо гідну відсіч кривавому агресору.

Харків - це Україна! Здолаємо ворога разом!

Відділ комунікації поліції Харкіаськоі області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux