Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Волонтери громадської організації «ЗооКонтроль» продовжують дезінфікувати службові приміщення підрозділів харківської поліції
Опубліковано 28 травня 2020 року о 18:15

На сьогодні відповідні заходи здійснені в обласному главку поліції і у відділах поліції міста Харкова. Найближчим часом заплановано дезінфекцію у Балаклійському, Ізюмському та Зміївському відділах поліції Харківської області.

       Вказані заходи здійснюються в рамках співпраці поліції Харківщини та громадської організації відповідно до затвердженого графіку.     

28 травня заступник начальника ГУНП в Харківській області Вячеслав Крикун і народний депутат України Олександр Бакумов зустрілися  з керівником громадської організації «ЗооКонтроль» Андрієм Ревенком.     

 - Хочу подякувати нашому громадянському суспільству та, зокрема, органцізації «ЗооКонтроль», які надають професійну та безоплатну допомогу поліції в проведенні дезінфекції службових приміщень, - зазначив Олександр Бакумов. - Сподіваємось, що ця благодійна робота буде продовжена і забезпечить належну безпеку працівників служб та підрозділів харківської поліції.

              Заступник начальника ГУНП в Харківській Вячеслав Крикун підкреслив, що в умовах карантину поліцейські продовжують нести службу та виконувати службові обов’язки в повному обсязі.  

      - Для забезпечення безпечних умов праці поліцейських приміщення ГУНП були продезінфіковані кілька разів, - зазначив Вячеслав Крикун. – Ці заходи дуже корисні і вони дають можливість працівникам поліції, які щодня перебувають на передовій та знаходяться у зоні ризику, почуватися захищеними та якісно виконувати свої обов’язки.  

      Керівник організації «ЗооКонтроль» Андрій Ревенко нагадав, що дезінфекція проводиться за допомогою генератора гарячого туману, який є найбільш ефективним та сертифікованим в Україні засобом, безпечним для людей. Він додав, що після дезінфекції приміщення мають «хірургічну чистоту».    

        Найближчим часом заплановано провести дезінфікуючі заходи поза межами Харкова, а саме у відділах та відділеннях поліції Харківської області.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux