Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Володимир Тимошко провів лекцію для студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого
Опубліковано 16 листопада 2022 року о 22:09

На Факультеті слідчої та детективної діяльності Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого спільно з Головним управлінням Національної поліції в Харківській області стартував новий освітній проєкт «Поліційське слідство», що включає десять тематичних вебінарів з актуальних проблем роботи слідчих підрозділів НП України в умовах війни і на деокупованих територіях.

З вітальним словом до учасників проєкту виступив ректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Анатолій Гетьман, який підкреслив важливість залучення практичних працівників для формування у студентів Факультету практичних навичок застосування законодавства у сфері протидії злочинності та вирішення складних завдань слідчими підрозділами в умовах війни.

Гостьовим лектором першого вебінару став начальник ГУ НП в Харківській області, генерал поліції третього рангу, випускник Університету Володимир Тимошко. Він провів інтерактивну лекцію на тему «Особливості діяльності поліції в активній фазі бойових дій і на деокупованих територіях».

Понад півтори години Володимир Тимошко ділився унікальним досвідом роботи органів і підрозділів поліції Харківської області по виконанню завдань за призначенням, наданню допомоги місцевому населенню, збиранню і фіксуванню доказів вчинення кримінальних правопорушень безпосередньо у зоні бойових дій, розслідуванню і розкриттю злочинів російських загарбників. Також акцентував увагу понад 100 слухачів на необхідності формування в закладах вищої освіти юридичного профілю нових предметних компетентностей у майбутніх слідчих, поділився власним професійним досвідом.

Після виступу Володимир Тимошко надав відповіді на питання студентів і викладачів. Відповів на питання викладача кафедри криміналістики Василя Білоуса, який з перших днів війни боронить місто Харків.

 Підсумовуючи проведений захід ректор Університету Анатолій Гетьман щиро подякував Володимиру Тимошку за лекцію для студентів, підкреслив важливість залучення до освітнього процесу досвідчених слідчих Слідчого управління ГУНП в Харківській області та запропонував розширити співпрацю між Головним управлінням Національної поліції в Харківській області і Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого.

За матеріалами Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux