Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Харківщині за добу поліцейські зареєстрували 7 повідомлень про порушення Закону України «Про вибори Президента України»
Опубліковано 28 березня 2019 року о 11:54

Відповідні заяви надійшли до районних відділів поліції.

Так,  27 березня до Московського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в агітаційному наметі на проспекті Ювілейному через неприязні відносини троє невідомих спричинили тілесні ушкодження волонтеру від кандидата у Президенти України. Бригадою швидкої медичної допомоги 32-річного чоловіка доставили до лікарні з забоєм гомілки та скроневої області.

Вирішується питання про кваліфікацію події.

До Холодногірського відділу поліції звернувся мешканець Харкова. Він повідомив про те, що на провулку Верхівському невідомою особою пошкоджено білборд.

Мешканець смт Золочів, голова ОВК, звернувся до районного відділу поліції за фактом неправомірних дій члена ОВК, що виразилося у не поверненні йому ключа від сейфу.

Також до Золочівського відділу поліції звернулась член ОВК, мешканка смт Золочів. Жінка повідомила, що в приміщенні ОВК у неї виник конфлікт з головою, який начебто безпідставно запропонував їй покинути приміщення дільниці.

До Харківського ВП  звернувся мешканець м. Південне та повідомив про відсутність у списках виборців його бабусі, зареєстрованої у Харкові. Через деякий час чоловік знову звернувся до поліції та заявив про те, що працівники міської ради відмовили спрямувати комісію за місцем мешкання його хворої бабусі.

До Київського ВП звернулась мешканка будинку, розташованого на вулиці Академіка Барабашова, з метою отримання інформації про номер та адресу розміщення виборчої дільниці за місцем її реєстрації для внесення змін до списку виборців, куди начебто не включили її онука.

Матеріали зареєстровані належним чином. Проводяться перевірки.

Довідка. З початку передвиборчої кампанії поліцією Харківщини зареєстровано 147 повідомлень про порушення Закону України «Про вибори Президента України», відкрито 15 кримінальних проваджень, складено 2 адміністративні протоколи. За 92 заявами під час проведення перевірки порушень законодавства не виявлено. За іншими матеріалами тривають перевірки фактів, викладених у заявах.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux