Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Харкові поліцейські виявили зброю та боєприпаси у групи чоловіків
Опубліковано 06 грудня 2019 року о 11:15

Працівники ГУНП в Харківській області спільно з ДСР НПУ здійснюють оперативне супроводження кримінального провадження, відкритого 5 листопада за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України за фактом вбивства  30-річного чоловіка на вулиці Валентинівській у Харкові.

03 грудня харківські поліцейські спільно з оперативниками Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України,  працівниками Московського відділу поліції із залученням співробітників Управління «КОРД»  біля гаражу на вулиці Бучми викрили 28-річного чоловіка, який мав при собі гранату «Ф-1». Під час огляду автомобіля чоловіка поліцейські вилучили набої калібром 9 мм, 3 гранати «Ф-1», автомат «Калашникова» з 4 набоями, бронежилет та нашивки з написом «СБУ».

За вказаним фактом слідчим Московського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

4 грудня на підставі ухвал Московського районного суду міста Харкова були проведені обшуки за адресами мешкання групи осіб.

З оселі 28-річного чоловіка вилучені набої калібром 9 мм, граната «РГД-5» з запалом, мобільні телефони та стартові пакети мобільних операторів різних країн.

За місцем мешкання 37-річного уродженця республіки Азербайджан, який є підозрюваним у скоєнні умисного вбивства та знаходиться у розшуку, поліцією вилучено автомобіль «Тойота», на якому він покинув місце скоєння злочину.

Під час обшуку місця мешкання 28-річного уродженця Грузії стало відомо, що у вказаній квартирі ще мешкає 40-річний раніше судимий чоловік. За вказаною адресою вилучено відмички та карту-схему з визначеною адресою.

У 42-річного уродженця Таджикістану в квартирі  виявлена помпова рушниця «Mossberg» з набоями, а також близько 10 паспортів інших осіб, громадян іншої держави.

 Слідчі та оперативні дії, направлені на встановлення всіх фактів злочинної діяльності вказаної групи осіб, тривають.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux