Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Харкові невідомі застосували автоматичну зброю (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 30 березня 2018 року о 12:42

В результаті події двоє чоловіків 32 та 38 років із вогнепальними пораненнями потрапили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Медики констатували смерть одного з потерпілих. 

Близько 23.00 до чергової частини Слобідського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиці Ньютона та проспекту Льва Ландау чути звуки пострілів.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи та експерт-криміналіст. 

Попередньою перевіркою встановлено, що 29 березня 2018 року в ресторані відпочивала група людей у кількості приблизно 10 осіб. Коли вони вийшли з розважального закладу, до компанії несподівано підійшло кілька невідомих, які відкрили стрільбу зі зброї.

В результаті 32-річний громадянин Азербайджану отримав вогнепальне поранення голови. Від отриманих ушкоджень він помер у лікарні. У 38-річного громадянина Грузії лікарі виявили  поранення стегна. Медики надали постраждалому необхідну допомогу, зараз чоловік відпущений додому. Також кулями пошкоджений автомобіль «Тойота». Нападники з місця події втекли, кинувши зброю. По місту вводилася поліцейська  операція "Сирена".

Працівники поліції встановили, що обидва чоловіки мешкали у Харкові на підставі посвідки, що дозволяє тимчасове проживання на території України. Громадянин Грузії раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння умисного вбивства.

Всі речові докази вилучені та направлені на експертизу.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.п. 1, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення. 

Зараз працівники поліції вживають комплекс невідкладних заходів щодо встановлення усіх обставин події та осіб, причетних до неї.

Шановні громадяни! Якщо вам відома будь-яка інформація про обставини скоєння злочину, просимо надати її за телефонами: 102, або (057) 737-23-46 до чергової частини Слобідського відділу поліції чи іншим зручним для вас способом.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux