Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В ході комплексного відпрацювання поліцейські Харкова затримали зловмисника, який ледь не вбив трьох людей
Опубліковано 31 січня 2019 року о 10:53

Крім того,  протягом доби поліцейські розкрили 12 крадіжок та 11 інших кримінальних правопорушень. Розшукано троє осіб, які переховувались від органів слідства та зниклу дитину.

 

Так, у Московському районі поліцією затриманий 33-річний раніше судимий харків’янин, який скоїв замах на умисне вбивство трьох людей. Під час розслідування було встановлено, що 30 січня у нічний час доби чоловік знаходився в кафе. Після вживання спиртних напоїв між ним та трьома громадянами виник конфлікт. В результаті зловмисник ножем наніс кілька ударів в область грудної клітини 32 та 36-річним чоловікам та 30-річний жінці. Всі потерпілі доставлені до лікарні, наразі стан їх здоров’я медики оцінюють як задовільний.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2, ст. 15, п. 1, ч. 2, ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. Зараз вирішується питання про затримання зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Дільничні офіцери Краснокутського відділення поліції  швидко розшукали 13-річну  дівчину, яка втекла з дому. Вранці 30 січня дівчина пішла до школи, а ввечері не повернулася до дому. Правоохоронці  встановили, що школярка проживає у дитячому будинку сімейного типу і має складні відносини зі своїми батьками. Майже добу поліцейські розшукували юну втікачку - перевіряли розважальні заклади, кафе, опитували знайомих. Невдовзі дівчину знайшли біля центру соціальних служб. Ніяких протиправних дій відносно неї вчинено не було.

Усього за добу 78 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Працівниками поліції перевірено 402 власника вогнепальної зброї, за порушення правил вилучено 9 одиниць зброї, 17 власників притягнуті до адміністративної відповідальності.Поліцейськими складено 325 протоколів за фактами адміністративних правопорушень. З них 46 - за статтею 175-1 (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), 24 - за статтею 178 (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді), 11 – за статтею 187 (порушення правил адміністративного нагляду) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux