Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Упродовж минулого тижня загинули 12 громадян, з яких одна дитина. Володимир Тимошко
Опубліковано 02 вересня 2024 року о 14:17

В етері «Суспільного» начальник головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко також повідомив, що лише за 7 днів росіяни поранили 240 мирних мешканців, серед яких 41 дитина.


Вчора ворог завдав вісім ударів по Харкову. Росіяни використали проти мирного населення п’ять ракет «Іскандер-М», три ракети С-300. Крім того, три ракети С-400 прилетіли в Чугуївський район.

«За вчора маємо 50 поранених цивільних, з них 7 дітей. 27 залишається в лікарні. Є тяжкі, у тому числі лікар невідкладної допомоги. Бригада невідкладної допомоги приїхала після першого вибуху на вулиці біля супермаркету та майже одразу попала під повторний обстріл».

І вже вночі ворог здійснив нову атаку шахедами. Два шахеди прилетіли по місту. Перше влучання прийшлося по приватному будинку у Київському районі. Одна жінка отримала легкі поранення. Ще один шахед влучив в дерево майже в центральній частині міста. Вранці зафіксоване влучання в садове товариство в Індустріальному районі.

«Вибухотехніки вже оглянули місце. Ми констатуємо приліт корейської ракети КН-23».

Минулої доби ворог використав на Харківщині вісім КАБів, які переважно летіли у Куп'янський район і Борівську громаду. Крім того, недільний ранок почався з удару ракетами Торнадо-С в Богодухівському районі, де ворожі війська намагалися поцілити в один з інфраструктурних об'єктів.

«Тобто, лише за неділю ворог використав по Харківщині майже все, що може летіти».

Володимир Тимошко також нагадав, що у п’ятницю Харків пережив ще один складний день, коли п’ять КАБів розсипалося по місту. Тоді було поранено 98 харків’ян. З них 21 дитина. Загинули шість громадян, серед яких 14-річна дівчинка.

Керівник поліції Харківщини розповів, що під час вчорашньої ракетної атаки у Салтівському районі був пошкоджений газогін, а у Немишлянському районі водогін. Наразі наслідки вже ліквідовані.

Володимир Тимошко повідомив, що з початком навчального року поліція буде проводити більше занять з дітьми щодо мінної безпеки, безпеки під час повітряної тривоги.


Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux