Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Харкові відбувся випуск вихованців ліцею "Правоохоронець"
Опубліковано 13 червня 2021 року о 10:53

Цього року навчання закінчили 58 випускників. За 25 років існування ліцею це перший випуск вихованців, серед яких - 5 ліцеїсток.

В урочистостях, які пройшли 12 червня, взяли участь заступник начальника ГУНП в Харківській області підполковник поліції Сергій Химич, проректор Харківського національного університету внутрішніх справ полковник поліції Сергій Бортник, директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Анжеліка Крутова.

Захід розпочався з покладання квітів до пам’ятника загиблим працівникам правоохоронних органів. Присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто поклав своє життя, виконуючи службові обов’язки.

Випускники урочисто попрощалися з Прапором ліцею та промовили Обіцянку ліцеїста.

Від імені начальника ГУНП в Харківській області Андрія Рубеля, випускників ліцею привітав його заступник, підполковник поліції Сергій Химич.

- Сьогодні у вашому житті урочиста подія, і попереду на вас чекає доросле життя, - зазначив Сергій Химич. - Ви - наша гордість і велика надія, тому сподіваюся, що всі ви будете відданими державі та гідно нести по життю звання ліцеїста.

Проректор Харківського національного університету внутрішніх справ полковник поліції Сергій Бортник побажав юнакам і дівчатам впевненості та віри у свої сили, сміливості на шляху до здійснення мрій, бути справжніми патріотами України.

- Серед цьогорічних випускників – відмінники навчання, переможці різних етапів Всеукраїнських, міських учнівських олімпіад і турнірів, інших інтелектуальних змагань, чемпіони та призери спортивних змагань Європи та України з кікбоксингу, карате, тхеквондо, дзюдо, боксу, регбі, легкої атлетики, бойових мистецтв, танцювальних змагань. Кожен з них яскрава й цікава особистість, їм усе до снаги – переконана директорка ліцею Аліса Дербеньова.

Вихованці пообіцяли завжди пам’ятати рідний ліцей, подякували вчителям за знання, життєвий та професійний досвід, батькам – за їх підтримку й терпіння і запевнили, що завжди будуть гідними звання ліцеїста.

Зі словами вдячності до колективу ліцею, вчителів звернувся колишній випускник ліцею, а зараз викладач, доцент кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування Харківського національного університету внутрішніх справ майор поліції Вадим Селюков.

Перед випускниками виступили із шаблями курсантки Національної академії Національнох гвардії України, а колектив художньої самодіяльності ХНУВС - привітав танцювальними та пісенними номерами. Творчий подарунок для ліцеїстів також підготували духовий оркестр та курсантський підрозділ барабанщиць Харківського національного університету внутрішніх справ.

Наприкінці урочистостей юнаки та дівчата випустили в небо білих голубів та пройшли під вишитими українськими рушниками.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux