Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Харкові поліцейські припинили діяльність наркопритону
Опубліковано 07 квітня 2021 року о 16:35

42-річний харків’янин у своїй квартирі вживав наркотичні засоби, надавав приміщення для вживання наркотиків іншим особам, а також співпрацював з Інтернет-крамницею, яка розповсюджувала психотропні речовини через поштові відправлення. Орієнтовний обіг в місяць складав близько 100 грамів наркотиків на загальну суму близько 50 000 гривень.

Триває робота по очищенню Харківщини від наркотиків в рамках підписаного Меморандуму про взаємодію поліції, міської влади, громадськості. Цього разу інформація про злочинну діяльність чоловіка надійшла до чат-боту «StopDanger», який був створений для того, щоб усі  небайдужі громадяни реагували та анонімно повідомляли про розповсюдження та вживання наркотиків. Представники громадськості – ГО «Хантерс Харків», ГО «Національний корпус»  - постійно моніторять ситуацію і надають практичну допомогу у виявленні правопорушників.

07 квітня працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Харківській області ДБН НПУ спільно зі слідчими ХРУП № 2, з залученням співробітників роти патрульної служби поліції особливого призначення «Схід» провели обшук в квартирі 42-річного зловмисника, розташованій на вулиці Владислава Зубенко.

Поліцейські встановили, що чоловік веде асоціальний спосіб життя та причетний до утримання наркопритону.

Також було встановлено, що чоловік співпрацює з Інтернет-крамницею, яка розповсюджує психотропні речовини через поштові відправлення. Харків’янин замовляв наркотики і збував серед знайомих.

В ході обшуку поліцейські виявили близько 300 грамів речовини білого кольору, мобільний телефон, пристрій для вживання наркотичних засобів та психотропних речовин із залишками та нашаруванням наркотичного засобу, шприц для ін’єкцій із залишками рідини коричневого кольору, макове насіння з домішками макової соломи вагою 500 грамів.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

На даний час перевіряється причетність чоловіка до розповсюдження психотропних речовин на території Харкова. Встановлюється канал надходження, споживачі та інші учасники злочинної діяльності. 

 

Відділ комунікації поліції Харківської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux