Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся день відкритих дверей та випуск магістрів
Опубліковано 17 лютого 2018 року о 19:20

Школярі, учні ліцеїв, батьки, вчителі, які прийшли до університету разом з дітьми, були присутні на урочистостях, пов’язаних із врученням дипломів магістрам, а також стали учасниками свята Масляної.

Після отримання диплому 58 випускників, 19 з яких отримали дипломи з відзнакою, прибудуть до практичних підрозділів Національної поліції майже усіх областей України. У кожного випускника за плечима вже є досвід практичної роботи.

Від імені начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області  генерала поліції третього рангу Олега Беха слухачів магістратури привітав заступник начальника і колишній випускник університету Сергій Чиж. Він зазначив, що в слідчих підрозділах Національної поліції чекають фахівців, які отримали такий високий рівень освіти. «Перед поліцією стоїть багато завдань, головним з яких є боротьба зі злочинністю», – зазначив Сергій Чиж.

Успіхів та нових здобутків побажав слухачам магістратури від імені ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка перший проректор вишу Дмитро Швець. «В системі Міністерства внутрішніх справ України тривають реформи. І ви є їх частиною, – наголосив Дмитро Володимирович.  За допомогою тих знань, які отримали під час навчання, ви  успішно вирішуватимете усі завдання, які постануть перед вами під час служби».  

Сьогодні творчі колективи університету виступили з тематичними музично-хореографічними композиціями, що завершилися обрядом спалення опудала. Після чого розпочалися спортивні змагання, в яких взяли участь усі бажаючі – курсанти, студенти, школярі. Учасники випробували себе в перетягуванні канату, естафеті з гирями, киданні м’яча на відстань, у бою з подушками на гімнастичній лаві тощо.

Під час заходів гості також мали можливість побачити роботу фахівців-кінологів зі службовими собаками, показові виступи курсантів з тактико-спеціальної підготовки, ознайомитися з експонатами Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та спеціальним обладнанням вибухотехнічної служби ГУНП в Харківській області. Присутні оглянули експозицію найбільш розповсюджених деактивованих вибухових пристроїв, що застосовуються у злочинних цілях та у районі проведення антитерористичної операції.

Майбутні абітурієнти також відвідали кафедру вогневої підготовки, навчальний відділ поліції та криміналістичний полігон, кафедру тактичної та тактико-спеціальної підготовки, спортивну залу, музей університету, бібліотеку, гуртожиток, де мешкають курсанти, університетський спортивний комплекс «Динамо-Арена».

Усіх гостей в університеті пригощали кулішем, млинцями та гарячим чаєм.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux