Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Співробітники служби охорони відсвяткували 69 річницю з дня створення
Опубліковано 29 жовтня 2021 року о 17:37

29 жовтня в Управлінні поліції охорони в Харківській області відбулися урочистості, присвячені дню створення служби охорони при органах внутрішніх справ.

Від імені начальника ГУНП Станіслава Перліна та усього особового складу обласної поліції з вітальним словом до присутніх звернувся заступник начальника ГУНП в Харківській області Сергій Човпан. Він зазначив, що поліція охорони зараз є одним із кращих поліцейських підрозділів і всі добрі слова та побажання є наслідком не лише святкової дати, а й результатом професійного, якісного, своєчасного виконання поставлених перед структурою завдань.

Поліції охорони дійсно є чим пишатись, адже її підрозділи на Харківщини охороняють 13 тисяч об'єктів з особистим майном громадян та понад 6 тисяч підприємств, організацій, приміщень органів місцевого самоврядування, навчальних закладів, музеїв, аптек, тощо. За 9 місяців 2021 року екіпажі здійснили більше 53 тисяч виїздів (на повідомлення по лінії 102, на спрацювання тривожної та охоронної сигналізації, виїзди по телефонному дзвінку). Поліцейські охорони попередили 191 злочин, затримавши при цьому 219 підозрюваних.

Начальник Управління поліції охорони в Харківській області Юрій Лукавенко також звернувся з урочистою промовою до всіх працівників, гостей та ветеранів служби.

- Шановні колеги, від імені керівництва Управління поліції охорони в Харківській області та мене особисто прийміть поздоровлення з нагоди знаменного свята - 69-річниці створення Служби охорони при органах внутрішніх справ. У цей святковий день від усього серця вітаємо особовий склад та ветеранів, зичимо Вам і Вашим близьким міцного здоров’я, щастя, мирного неба і злагоди, добробуту і благополуччя, здійснення всіх мрій. Окремо хочу привітати тих, хто зараз на посту. Бажаю мужності та стійкості у благородній справі зміцнення авторитету поліції охорони на ринку охоронних послуг, перетворення її на економічно стійку та впливову в країні державну структуру. Нехай ніколи не згасне у Вашій душі вогонь добра, а Ваша творча енергія і професіоналізм плідно працюють на благо України.

З нагоди професійного свята у всіх підрозділах поліції охорони відзначили найкращих співробітників, які внесли суттєвий вклад у розвиток Служби охорони та на високому рівні виконують свої професійні обов’язки.

 

 

За матеріалами Управління поліції охорони в Харківській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux