Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Сьогодні вкрай важливим є оперативне інформування суспільства про резонансні події – Станіслав Перлін
Опубліковано 12 листопада 2021 року о 22:20

Станіслав Перлін під час наради зробив акцент на необхідності розвивати плідну взаємодію відділів та відділень поліції міста Харкова та області з засобами масової інформації й місцевими громадами, оперативно інформувати громадськість про роботу поліції щодо розкриття злочинів та працювати над створенням якісного контенту для наповнення офіційних сторінок в мережі інтернет.

Робоча зустріч відбулася сьогодні, 12 листопада, в пресзалі відділу комунікації обласного главку поліції. Ініціатором проведення заходу виступив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області. Станіслав Перлін ознайомив старших інспекторів з комунікації райуправлінь, райвідділів та відділень поліції зі своїм баченням інформаційної діяльності працівників територіальних підрозділів в сучасних умовах, озвучив вимоги суспільства до якості інформації, що розміщується в соціальних мережах і зосередив увагу на головних аспектах діяльності підрозділів, які відповідають за організацію взаємодії зі ЗМІ та громадськістю.

– Сьогодні вкрай важливим є швидке реагування на резонансні події, які хвилюють суспільство та викликають в ньому негативні відгуки, - зазначив Станіслав Перлін. – Інформація повинна бути свіжою, оперативною, корисною, об’єктивною та неупередженою. Обов’язково вона має супроводжуватися  якісними фото та відеоматеріалами, на яких чітко буде відображено щоденну роботу усіх поліцейських служб та підрозділів.

Очільник харківської поліції підкреслив, що інформування населення про події сьогодні виходить на перший план. Відсутність достовірної офіційної інформації викликає у суспільстві чутки, і як слідство, розповсюдження так званих фейків. Харківщина останнім часом опинилася у центрі уваги багатьох ЗМІ через смертельні дорожньо-транспортні пригоди, в тому числі за участі дітей. Не зважаючи на те, що кількість ДТП в регіоні знизилася і поліція постійно працює над цією проблемою, резонансні події на автошляхах залишаються привабливою темою для обговорення в різних медіа та соціальних мережах.

– Ми повинні працювати над формуванням сучасних методів комунікації, вибудовувати партнерські відносини із користувачами інформації та виводити їх на більш високий рівень, - підкреслив Станіслав Перлін. -  Я покладаю на вас велику надію на цьому напрямку і готовий вислухати будь-які пропозиції для покращання ситуації.

Учасники наради предметно обговорили проблемні питання в роботі територіальних підрозділів, визначили подальші шляхи для вдосконалення роботи інспекторів з комунікації райуправлінь, райвідділів та відділень поліції міста та області.

Представники Харківського національного університету внутрішніх справ Олексій Рвачов та Вячеслав Марков ознайомили присутніх з проблемними аспектами щодо висвітлення діяльності органів і підрозділів Національної поліції України з використанням можливостей сучасних медіа, а також надали корисні поради щодо роботи з фото- та відеоматеріалами і інформаційним наповненням офіційних сторінок поліцейських підрозділів у мережі інтернет.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux