Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Слідче управління Харківщини очолив Сергій Болвінов
Опубліковано 17 грудня 2021 року о 15:50

Нового керівника представив слідчим начальник ГУНП в Харківській області Станіслав Перлін.

Сергій Болвінов призначений на посаду заступника начальника ГУНП в Харківській області – начальника слідчого управління відповідно до наказу керівника поліцейського главку.

Станіслав Перлін відзначив, що Сергій Болвінов є кандидатом юридичних наук, має великий досвід роботи як в оперативних підрозділах, так і в слідчих органах. Останні роки працював на посаді заступника начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області.

- У харківської поліції дуже міцні традиції, а слідче управління є частиною великого відомчого колективу з потужною базою. Спільними зусиллями ми будемо створювати нове якісне управління, яке відповідатиме усім сучасним стандартам кримінального слідства.  Найголовніше завдання сьогодні - зберегти кадрову ланку досвідчених  спеціалістів, спроможних виконувати важливі завдання щодо здійснення якісного розслідування кримінальних проваджень, нести відповідальність за законність та своєчасність здійснення процесуальних дій, - наголосив начальник ГУНП в Харківській області.

В рамках проєкту «Підтримка реформ галузі верховенства права в Україні у сферах діяльності поліції, прокуратури та належного врядування», що фінансується Європейським Союзом, слідче управління Харківщини отримало пересувну криміналістичну лабораторію для експертів-криміналістів. Керівник обласного управління поліції Станіслав Перлін ознайомився з можливостями лабораторії та відзначив, що ця сучасна техніка допоможе оперативніше і якісніше збирати докази на місці скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. 

Довідка: Сергій Петрович Болвінов розпочав роботу в органах розпочав на посаді оперуповноваженого групи державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Харківській області. За напрямком боротьби з економічною злочинністю працював у різних підрозділах до 2015 року. З 2015 по 2017 рік працював слідчим, старшим слідчим, старшим слідчим в ОВС та начальником відділу слідчого управління ГУНП в Харківській області. Потім був призначений та працював заступником начальника слідчого управління ГУНП в Полтавській області. З 2018 до 2019 року очолював відділи управління захисту економіки в Харківській області ДЗЕ та управління стратегічних розслідувань ДСР Національної поліції України. З квітня 2020 року по грудень 2021 року працював на посаді заступника начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області.

З грудня 2021 року очолює слідче управління ГУНП в Харківській області.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux