Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Щодня харківська поліція відпрацьовує близько півтори тисячі повідомлень про правопорушення
Опубліковано 09 квітня 2022 року о 08:09

Пріоритетними завданнями для правоохоронців залишаються належне реагування на звернення громадян, їх захист та надання допомоги у вирішенні соціальних питань, контроль за криміногенною ситуацією та підтримання належного правопорядку в регіоні.

  

Для виконання поставлених завдань весь особовий склад харківської поліції працює в посиленому режимі. Збільшено кількість вуличних патрулів, забезпечено охорону громадського порядку на соціально важливих об’єктах, в тому числі на станціях харківського метрополітену, також поліцейські здійснюють правоохоронні функції на блок постах.

Минулої доби працівники поліції спільно з військовослужбовцями перевірили понад 500 транспортних засобів для попередження можливих фактів незаконного перевезення зброї, боєприпасів та наркотичних засобів. До відділів поліції доставлено 67 осіб, які перевіряються на можливу причетність до диверсійноі діяльності.

Під час патрулювання території міста поліцейські затримали двох мародерів, які намагалися заволодіти майном і товарами з магазинів. За крадіжку мобільного телефону затримали чоловіка та оголосили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Загалом минулої доби поліцейські Харківщини оперативно відреагували на майже 1400 повідомлень про злочини та інші події. Служба 102 в цілодобовому режимі приймає звернення громадян, обробляється інформація, яка надходить до чат-боту в месенджері телеграм @Kharkiv102_bot.

Організоване постійне чергування на залізничному вокзалі для забезпечення безперешкодного евакуаційного процесу, завдяки чому до безпечних регіонів вирушили 9 потягів.  Триває щоденне надання адресної гуманітарної допомоги громадянам, які її потребують. Посилено патрулювання територій міста та об’єднаних громад області для недопущення порушень режиму комендантської години. До проведення безпекових заходів залучається особовий склад полку поліції особливого призначення, бійці якого минулої доби викрили трьох осіб у незаконному зберіганні наркотичних засобів та затримали чоловіка, що мав при собі пістолет ПМ. 

Завдяки сумлінному несенню служби харківські поліцейські забезпечують надійний захист мешканців регіону, надають їм щоденну всебічну допомогу у вирішенні проблемних питань. 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux