Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом січня харківська поліція відреагувала на 33 тисячі звернень громадян
Опубліковано 07 лютого 2022 року о 16:24

Харківські поліцейські підсумувала результати роботи у січні поточного року. Зусилля підрозділів поліції були спрямовані на ефективне втілення заходів з попередження, розкриття та розслідування злочинів і кримінальних проступків, забезпечення публічної безпеки та порядку, безпеки дорожнього руху, вдосконалення стану реєстрації та розгляду заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.

07 лютого під час розширеної наради в обласному главку відомства під головуванням начальника ГУНП  в Харківській області полковника поліції Станіслава Перліна було розглянуто актуальні питання службової діяльності підрозділів поліції у цьому році.

На засідання відзначено ряд позитивних здобутків у напрямку протидії злочинності в Харківському регіоні. Протягом січня підрозділи поліції щохвилини реагували на звернення громадян про правопорушення або інші надзвичайні події та забезпечили відпрацювання 33 тисяч звернень людей до поліції про допомогу.

Протягом січня поліція розшукала 85 осіб, які вчинили злочини, та переховувалися від органів суду і слідства, 68 зниклих безвісти. За місяць надійшли заяви про зникнення 53 дітей. Всі вони розшукані.

Задокументовано 377 наркозлочинів,  118 фактів збуту наркотиків. Припинено діяльність двох організованих злочинних угруповань.

Майже 1000 кримінальних правопорушень  направлено до суду. Забезпечено відшкодування 33,5 млн. грн. завданих злочинами матеріальних збитків.

За позитивні досягнення у службі працівників підрозділів харківської поліції відзначили відомчими нагородами.

Окремо керівництво обласного главку торкнулося проблемних питань в роботі поліції, під час колегії обговорили шляхи їх вирішення.

  

Начальник ГУНП в Харківській області Станіслав Перлін підкреслив, що тривають заходи щодо укладання спільних проєктів поліції та громадськості щодо забезпечення публічної безпеки, у тому числі профілактики правопорушень, організації роботи поліцейських станцій, центрів безпеки, поліцейських офіцерів громади, шкільних офіцерів поліції, створення громадських формувань у територіальних громадах, розвитку систем відеоспостереження в населених пунктах, впровадження технічних засобів контролю за станом безпеки на автошляхах області. Керівник поліцейського відомства висловив впевненість, що у харківської поліції є потенціал, бажання працювати, позитивні досягнення, і в цьому році поліцейські зможуть зміцнити свої зусилля і розв’язати усі невирішені завдання.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux