Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом минулої доби поліцейські Харківщини забезпечили належне реагування на 1465 звернень громадян про правопорушення
Опубліковано 19 серпня 2022 року о 07:48

Російські військові посилили інтенсивність застосування проти населення регіону ракет та артилерії, щодня вбиваючи мирних громадян та руйнуючи об'єкти цивільної інфраструктури. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти опрацювали усі факти пошкоджень помешкань та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів та пожеж.

18 серпня під удари окупантів потрапили будинки житлового сектору  Харкова, населені пункти Харківської області Коробочкіно, Безруки, Печеніги, Циркуни та місто Красноград. Пошкоджень зазнали багатоквартирні та приватні будинки, господарчі будівлі та автомобілі.

Особовий склад харківської поліції продовжує нести службу за місцями дислокації.

На блокпостах за добу правоохоронці разом з військовими перевірили понад 1247  транспортних засобів.

Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені 13 осіб для перевірки їх можливої співпраці з російськими окупантами.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини.

Слідчі Харкова скерували до суду обвинувальний акт щодо 36-річного громадянина за скоєння крадіжки з торговельного кіоску.  

Дільничні інспектори поліції ХРУП №3 викрили 61-річного громадянина у викраденні товару з супермаркету.

Працівники сектору дізнання ХРУП №3 скерували до суду 3 обвинувальних акти за фактами нанесення легких тілесних ушкоджень двом чоловікам та виявлення у 37-річної жінки наркотичних засобів.

Дільничні офіцери поліції викрили 33-річного зловмисника у вчиненні серії крадіжок з супермаркету по проспекту Перемоги. Слідчі оголосили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 4 факти незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, у яких вилучили наркотичні речовини.

Працівники поліції постійно дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності.

Поліцейські наглядають за безпекою на дорогах Харківщини. Минулої доби стосовно порушників правил дорожнього руху правоохоронці склали понад 17 адміністративних протоколів.

Харківська поліція продовжує нести службу цілодобовому  режимі заради захисту мешканців регіону.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux