Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом минулої доби поліцейські Харківщини відреагували на більш ніж 1200 звернень громадян
Опубліковано 18 квітня 2022 року о 07:32

Пріоритетними завданнями для працівників служб та підрозділів харківської поліції залишаються контроль за криміногенною ситуацією в регіоні, надання всебічної допомоги населенню та забезпечення належного правопорядку у місті та області.

  

За минулу добу до органів поліції по допомогу звернулися 1219 громадян. Завдяки інформації від населення до територіальних підрозділів поліції доставлені 28 осіб, які можуть бути причетні до співпраці з російськими окупантами. Поліцейські разом з військовослужбовцями перевірили більше 1800 транспортних засобів на блок постах для запобігання випадкам перевезення заборонених предметів. 

Працівники оперативних служб щодня вживають заходи з метою профілактики та розкриття правопорушень. В місті Зміїві поліцейські виявили чоловіка, який мав при собі холодну зброю. В селі Велика Бабка Чугуївського району працівники поліції в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали чоловіка за нанесення ножового поранення громадянину. Під час патрулювання у селищі Вільшани поліцейські виявили жителя смт Пересічне, який реалізовував тютюнові вироби без марок акцизного збору.

 

Поліцейські систематично здійснюють заходи для недопущення порушень громадського порядку на території обслуговування. Наряди поліції цілодобово забезпечують правопорядок на станціях метрополітену, допомагають людям у вирішенні важливих соціальних питань. Триває активна робота по наданню адресної гуманітарної допомоги родинам з дітьми, інвалідам, самотнім пенсіонерам, мешканцям житлових кварталів міста, які не в змозі самостійно придбати продукти харчування та ліки. Поліція забезпечує публічний порядок на залізничному вокзалі під час відправлення евакуаційних потягів, до безпечних регіонів вирушили 1900 громадян. Поліцейські підрозділи здійснюють контроль за правопорядком в громадських місцях, на пунктах видачі гуманітарної допомоги, в банківських та інших установах.

Бійці полку поліції особливого призначення виявили та затримали у Харкові 32-річного чоловіка, можливо причетного до коригування ворожого вогню по об’єктах інфраструктури міста. Працівники підрозділу  також були задіяні в забезпеченні громадського порядку під час відзначення релігійного свята. Харківські правоохоронці щодня стоять на сторожі законних прав та інтересів населення області для захисту від наслідків воєнних дій російської армії та проявів криміналу. 

#stoprussia 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux