Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом минулої доби поліцейські Харківщини відреагували на 1374 звернення громадян про правопорушення та інші події
Опубліковано 05 червня 2022 року о 07:14

В умовах воєнного часу весь особовий склад харківської поліції сумлінно виконує службові завдання по забезпеченню належного правопорядку на території обслуговування, протидіє злочинності та сприяє захисту населення від наслідків ворожої агресії окупантів. До територіальних підрозділів доставлено 17 осіб для перевірки їх можливої причетності до співпраці з диверсійними групами.

Поліцейські  систематично проводять заходи щодо виявлення злочинів, скоєних в умовах воєнного часу. На блок постах за добу правоохоронці перевірили майже 1700 транспортних засобів для виявлення та затримання правопорушників.

Працівники поліції щодня активно протистоять кримінальній злочинності. В місті Чугуєві під час патрулювання поліцейські затримали чоловіка, який при собі мав перероблений газовий пістолет для використання бойових набоїв.

Працівники кримінальної поліції оперативно викрили у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 63-річного харків’янина, який завдав своєму синові проникаюче ножове поранення грудної клітини. Під час операції хлопець помер. Його батько  затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В ході  патрулювання території міста Харкова по бульвару Івана Каркача поліцейські викрили 40-річного чоловіка у крадіжці металевої конструкції з території Центру професійно-технічної освіти.

На проспекті Героїв Харкова наряд поліції зупинив 45-річну жінку, яка розбила скло в торговельному павільйоні  та намагалася винести з нього товар.

Протягом доби поліцейські забезпечили правопорядок під час прибуття потягів до харківського залізничного вокзалу, до Харкова з евакуації повернулося майже 1200  громадян.

Правоохоронці щодня дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності. Гуманітарну допомогу поліцейські надають  найбільш уразливим верствам населення.

З 24 травня поновив перевезення пасажирів Харківський метрополітен.  Вночі установа продовжує працювати як бомбосховище. Поліція просить харків’ян не ігнорувати сигнали тривоги, а при можливості відразу прямувати до укриттів.

Харківські поліцейські наглядають за правопорядком у міській підземці.

У вестибюлі станції метро «Академіка Павлова» поліцейський виявив 58-річного чоловіка, який знаходився у розшуку з листопада 2020 року за крадіжки.

Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, патрулює місця масового перебування громадян.

Правоохоронці продовжують відстежувати ситуацію на дорогах міста та області. Минулої доби за порушення правил дорожнього руху поліцейські  склали 20 адмінпротоколів, в тому числі 2 за керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

До проведення безпекових заходів на території Харкова та області кожного дня залучається особовий склад полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області. Бійці підрозділу супроводжують гуманітарні вантажі, патрулюють територію, наглядають за правопорядком, затримують правопорушників. 

Поліцейські Харківщини щоденно несуть службу у посиленому режимі, виконують важливі завдання у безпековій сфері та контролюють оперативну ситуацію за місцями дислокації.

 

#stoprussia

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux