Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом минулої доби поліцейські Харківщини опрацювали 1338 повідомлень про правопорушення та інші події
Опубліковано 06 червня 2022 року о 07:06

Весь особовий склад поліції Харківського гарнізону зосередив головні зусилля на вирішенні безпекових питань, захисті населення від впливу військової агресії російської армії, ефективній протидії злочинності та збереженні стабільної оперативної обстановки на території обслуговування. До територіальних підрозділів доставлено 22 особи для перевірки їх можливої причетності до співпраці з диверсійними групами. 

Поліцейські  систематично проводять заходи щодо виявлення злочинів, скоєних в умовах воєнного часу. На блок постах протягом доби правоохоронці перевірили майже 1700 транспортних засобів для припинення  правопорушень. 
Працівники поліції щодня активно протистоять кримінальній злочинності. 

Під час патрулювання території міста Харкова правоохоронці затримали на бульварі Івана Каркача 37-річного чоловіка, який скоїв крадіжку дротів. До оператора служби 102 звернулася харків’янка, яка повідомила про зникнення своєї 15-річної доньки. Поліцейські провели розшукові заходи та встановили місце знаходження дитини. Після сварки з батьками неповнолітня поїхала до іншого району міста до своєї бабусі. Зараз дівчинка повернулася додому. 

Протягом доби поліцейські забезпечили правопорядок під час прибуття потягів до харківського залізничного вокзалу, до Харкова з евакуації повернулося 1700 громадян. 

Правоохоронці щодня дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності. Гуманітарну допомогу поліцейські надають  найбільш уразливим верствам населення.

Відновив свою роботу Харківський метрополітен. У зв’язку з артобстрілами Харкова метро не буде зупиняти рух поїздів, але виділятимуться  спеціальні сектори, де можна розміститися і перечекати бомбардування. Установа працює також і вночі як бомбосховище. Поліція просить громадян обов’язково реагувати на повідомлення про тривогу та по можливості прямувати до укриттів. 

Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, патрулює місця масового перебування громадян. 

Правоохоронці продовжують відстежувати ситуацію на дорогах міста та області. Минулої доби за порушення правил дорожнього руху поліцейські  склали 20 адмінпротоколів, в тому числі 3 за керування транспортним засобами у стані сп’яніння. 

До проведення безпекових заходів на території Харкова та області кожного дня залучається особовий склад полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області. Бійці підрозділу по вулиці Харківських дивізій виявили п’яну жінку, яка поводила себе неадекватно та порушувала вимоги комендантської години. По вулиці Рилєєва правоохоронці припинили протиправні дії чоловіка, який з ножем в руках погрожував розправою кільком громадянам. Правопорушника затримали та доставили до відділу поліції.

Поліцейські Харківщини щоденно несуть службу у посиленому режимі, виконують важливі завдання у безпековій сфері та контролюють оперативну ситуацію за місцями дислокації.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux