Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом минулої доби поліцейські Харківщини опрацювали 1265 повідомлень про правопорушення та інші події
Опубліковано 12 серпня 2022 року о 07:18

Російські військові продовжують тероризувати мирне населення регіону щоденними ракетними та артилерійськими обстрілами. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти за добу опрацювали  10 фактів руйнувань помешкань та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів та пожеж.

11 серпня під удари окупантів потрапили Харків та населені пункти області Дергачі, Караван, Гаврилівка. Пошкоджень зазнали приватні та багатоквартирні житлові будинки, господарчі споруди, автомобілі. Слідчі задокументували наслідки обстрілів, завданих військовими рф.

Особовий склад харківської поліції продовжує нести службу за місцями дислокації.

На блокпостах за добу правоохоронці разом з військовими перевірили понад 940  транспортних засобів.

Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені  20 осіб для перевірки їх можливої співпраці з російськими окупантами.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини.

За незаконне зберігання зброї слідчі повідомили про підозру 23-річному уродженцю російської федерації, який у березні 2022 року в місцях інтенсивних боїв на території Харківської області знайшов на залишених військовими позиціях автомат та більше десятка патронів.

За підозрою у вчиненні крадіжки ювелірних виробів у 36-річної харків’янки поліцейські затримали жителя Харківської області.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 9 фактів незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, у яких вилучили наркотичні речовини.

Працівники поліції постійно дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності.

Поліцейські наглядають за безпекою на дорогах Харківщини. Минулої доби стосовно порушників правил дорожнього руху правоохоронці склали 20 адміністративних протоколів.

Поліцейські Харківщини щоденно виконують важливі завдання у безпековій сфері та контролюють оперативну ситуацію за місцями дислокації.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux