Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом минулої доби поліцейські Харківщини опрацювали 1255 повідомлень про правопорушення та інші події
Опубліковано 26 травня 2022 року о 08:31

Весь особовий склад поліції Харківського гарнізону зосередив головні зусилля на вирішенні безпекових питань, захисті населення від впливу військової агресії російської арміі, ефективній протидії злочинності та збереженні стабільної оперативної обстановки на території обслуговування. До територіальних підрозділів доставлено 11 осіб для перевірки їх можливої причетності до співпраці з діверсійними групами. Поліцейські  систематично проводять заходи щодо виявлення злочинів, скоєних в умовах воєнного часу.

На блок постах за добу правоохоронці перевірили майже 1100 транспортних засобів для виявлення та затримання правопорушників.

Працівники поліції щодня активно протистоять кримінальній злочинності. У Харкові по проспекту Людвіга Свободи 44-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вистрелив з балкону своєї квартири з пістолету в громадянку, яку побачив на вулиці. В результаті жінка отримала тілесні ушкодження. Поліція оперативно затримала правопорушника. 

Протягом доби поліцейські забезпечили правопорядок під час відправлення 9 потягів з харківського залізничного вокзалу, до інших регіонів виїхали близько 1100 громадян. Правоохоронці щодня дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності.

Гуманітарну допомогу громадянам поліцейські надають на системній основі з охопленням найбільш уразливих верств населення.

Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, патрулює місця масового перебування громадян.

Правоохоронці продовжують контролювати ситуацію на дорогах міста та області. Минулої доби за порушення правил дорожнього руху правоохоронці склали більше 15 адмінпротоколів, в тому числі один - щодо водія за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

До проведення безпекових заходів на території Харкова та області кожного дня залучається особовий склад полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області. Бійці підрозділу супроводжують гуманітарні вантажі, патрулюють територію, наглядають за правопорядком, затримують правопорушників. По провулку Лопанському у Харкові поліцейські затримали чоловіка за незаконне зберігання наркотиків. По вулиці Достоєвського працівники поліції зупинили чоловіка, який не мав при собі документів. У Харкові по вулиці Благовіщенській наряд поліції виявив громадянина, який мав при собі наркотичну речовину. 

Поліцейські Харківщини щоденно несуть службу у посиленому режимі, виконують важливі завдання у безпековій сфері та контролюють оперативну ситуацію за місцями дислокації.    

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux