Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом минулої доби харківські поліцейські зареєстрували 1294 повідомлення про правопорушення
Опубліковано 07 червня 2022 року о 06:43

Весь особовий склад поліціі в посиленому режимі несе службу за місцями дислокації, надає допомогу населенню, здійснює охорону громадського порядку на пунктах видачі гуманітарної та грошової допомоги, патрулює вулиці міста та населених пунктів області, чергує на блок постах, фіксує наслідки ворожих обстрілів.  

Російські окупанти щодня продовжують завдавати ракетних та артилерійських ударів по мирному населенню Харківщини. Співробітники поліції ретельно фіксують злочинні дії російської армії. Протягом доби працівники слідчо-оперативних груп задокументовали наслідки обстрілів  населених пунктів Харківської області: міста Чугуєва, селищ Леб'яже, Базаліївка, Есхар та Коробочкіно. 

На блок постах за добу правоохоронці перевірили майже 1700 транспортних засобів для виявлення та затримання правопорушників. До територіальних підрозділів доставлено 25 осіб для встановлення  їх можливої причетності до співпраці з диверсійними групами.

Працівники поліції щодня активно протистоять злочинності та розслідують кримінальні правопорушення для притягнення винних до відповідальності. Слідчі Харківського райуправління №3 завершили розслідування крадіжки. 52-річний чоловік ф22 травня намагався винести товар з супермаркету по проспекту Людвіга Свободи. Обвинувальний акт скеровано до Дзержинського районного суду Харкова.

Протягом доби поліцейські забезпечили правопорядок під час прибуття потягів до харківського залізничного вокзалу, до регіону з евакуації повернулося 1600 громадян. 

Щоденно працівники різних служб та підрозділів поліції надають населенню адресну гуманітарну допомогу, забезпечують людей продуктами харчування, ліками, предметами гігієни.  Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, патрулює місця масового перебування громадян, забезпечує безпеку населення під час евакуації з уразливих місць Харківщини.

Відновив свою роботу Харківський метрополітен. У зв’язку з артобстрілами Харкова метро не зупинятиме рух поїздів, але виділятимуться  спеціальні сектори, де можна розміститися і перечекати бомбардування. Установа працює також і вночі як бомбосховище. Поліція просить громадян обов’язково реагувати на повідомлення про тривогу та по можливості прямувати до укриттів. 

Правоохоронці продовжують наглядати за ситуацією на дорогах міста та області. Минулої доби за порушення правил дорожнього руху складено більше 20 адмінпротоколів.  До проведення безпекових заходів на території Харкова та області кожного дня залучається особовий склад полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області.
Харківська поліція щодня стоїть на варті закону та захищає права громадян України.


Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux