Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом минулої доби харківські поліцейські зареєстрували 1280 повідомлень про правопорушення
Опубліковано 30 червня 2022 року о 07:38

Російські військові продовжують систематичні обстріли міста Харкова та області, тероризуючи мирне населення. Вдень та вночі ворог б’є із реактивних систем залпового вогню, завдає ракетних ударів по житлових районах та цивільних об‘єктах. В результаті злочинних дій окупантів кожного дня гинуть та отримують поранення жителі міста та територіальних громад області.

29 червня ракетних та артилерійських атак зазнали Основ’янський, Немишлянський та Індустріальний райони Харкова, села області Киціївка, Малинівка, Безлюдівка, станція Одноробівка, місто Золочів. Внаслідок обстрілів пошкоджені приватні житлові будинки, приміщення залізничної станції, будівля сільради, виробничі та господарчі приміщення підприємства, автомобілі. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти опрацювали більше 40 фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів та пожеж. Поліцейські ретельно документують кожний злочин військових країни-агресора проти українського народу. За адресами здійснюються виїзди та огляди місць подій, збираються первинні матеріали.

Весь особовий склад харківської поліції несе службу за місцями дислокації, надає допомогу населенню, здійснює охорону громадського порядку на пунктах видачі гуманітарної та грошової допомоги, патрулює вулиці міста та населених пунктів області, чергує на блокпостах, забезпечує безпеку населення під час евакуації з небезпечних місць Харківщини. 

Поліцейські систематично проводять заходи щодо виявлення злочинів, скоєних в умовах воєнного часу. На блокпостах за добу правоохоронці разом з військовими перевірили понад 1400 транспортних засобів для виявлення правопорушень та недопущення потрапляння на територію області заборонених предметів. 

Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені понад 15 осіб для перевірки їх можливої причетності до співпраці з російськими окупантами.

У Харкові на проспекті Льва Ландау в квартирі 42-річного чоловіка поліцейські виявили військову форму та прапор російської федерації. В мобільному телефоні харків’янина зафіксовано переписку з громадянами росії. Усі обставини події з’ясовуються.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. 

Поліцейські довели причетність 29-річного чоловіка до заволодіння мобільним телефоном жінки шахрайським способом. Сума збитку, нанесеного потерпілій, склала майже 6 тисяч гривень. Дізнавачі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Працівники поліції встановили три факти спричинення потерпілим тілесних ушкоджень. За вчинення кримінальних правопорушень поліцейські ХРУП №3 затримали трьох чоловіків 41, 34 та 36 років. Їм оголошено про підозру у скоєнні злочинів. 

Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області працівники поліції виявили 4 осіб, у яких вилучили наркотики. Правопорушники доставлені до відділів поліції, триває перевірка.

Правоохоронці систематично проводять заходи для виявлення та попередження правопорушень для недопущення незаконних дій проти інтересів суспільства.

Під час патрулювання території Харківського району поліцейські виявили 60-річного громадянина, який в приміщенні місцевого кафе зберігав алкогольну продукцію без марок акцизного податку. За вказаним фактом проводиться перевірка.

В ході відпрацювання міста Харкова працівники ХРУП №3 перевірили 12 об'єктів торгівлі, за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами поліцейські склали адміністративні протоколи за ч.1 ст. 156 КУпАП.

Правоохоронці постійно дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності. Гуманітарну допомогу поліцейські надають найбільш уразливим верствам населення.

У зв’язку зі збільшенням артобстрілів Харкова міська влада інформує, що громадяни можуть використовувати метрополітен як укриття. Поліція просить містян не ігнорувати сигнали тривоги. 

Правоохоронці наглядають за безпекою на дорогах міста та області. Минулої доби щодо порушників правил дорожнього руху поліцейські склали більше 20 адмінпротоколів.

Харківська поліція щодня стоїть на варті закону та захищає права громадян України.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux