Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом минулої доби харківські поліцейські опрацювали 1229 звернень громадян про правопорушення та інші події
Опубліковано 24 травня 2022 року о 07:54

Головні завдання для правоохоронців в умовах воєнного часу залишаються незмінними: цілодобове забезпечення публічної безпеки та правопорядку, соціальний та правовий захист населення, ефективна протидія кримінальним правопорушенням та контроль над оперативною обстановкою на території обслуговування. До територіальних підрозділів доставлено 12 осіб для перевірки їх можливої причетності до співпраці з діверсійними групами.

Щодня російські  окупанти  завдають ракетних та артилерійських ударів по мирному населенню міста Харкова та населеним пунктам області. Співробітники поліції ретельно фіксують злочинні дії російської армії. Працівники Харківського райуправління №1 задокументували 10 фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів та пожеж. Наслідки злочинних дій російських окупантів зафіксовані в селі Лебеже, де від вибуху снаряду загорівся дах будинку. По проспекту Науки у Харкові ворог обстріляв з системи РСЗО житловий квартал, в результаті вибухова хвиля вибила вікна в п’яти будинках та пошкодила чотири автівки.  Поліцейські  систематично проводять заходи щодо виявлення злочинів, скоєних в умовах воєнного часу.

На блок постах за добу правоохоронці перевірили майже 1400 транспортних засобів. На блок посту на території Зміївської ОТГ під час несення служби правоохоронці виявили чоловіка, який мав при собі наркотичну речовину.

Працівники поліції щодня активно протистоять кримінальній злочинності. Під час патрулювання поліцейські затримали 52-річного чоловіка, який намагався скоїти в супермаркеті крадіжку товару. Наряд поліції виявив на території Немишлянського району 29-річного чоловіка, який мав при собі наркотики для подальшого збуту. Наркозбувач затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Протягом доби поліцейські забезпечили правопорядок під час відправлення 9 потягів з харківського залізничного вокзалу, до інших регіонів виїхали близько 1000 громадян.

Правоохоронці цілодобово підтримують безпеку на станціях харківського метрополітену, допомагають громадянам у вирішенні побутових питань. Щоденно працівники різних служб та підрозділів поліції надають населенню адресну гуманітарну допомогу, забезпечують людей продуктами харчування, ліками, предметами гігієни.  Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, патрулює місця масового перебування громадян.

Правоохоронці продовжують контролювати ситуацію на дорогах міста та області. Минулої доби за порушення правил дорожнього руху складено 20 адмінпротоколів, в тому числі 1 - щодо водія за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

До проведення безпекових заходів на території Харкова та області кожного дня залучається особовий склад полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області. Бійці підрозділу супроводжують гуманітарні вантажі, патрулюють територію, наглядають за правопорядком, затримують правопорушників. На Майдані Героїв Небесної Сотні працівники ППОП виявили громадянина 34 років, який з пошкодженого ворожими обстрілами будинку скоїв крадіжку металевих батарей опалення.

Весь особовий склад харківської поліції сумлінно виконує службові завдання та стоїть на варті законних інтересів мешканців Харківщини. 

#stoprussia 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux