Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом доби поліцейські Харківщини опрацювали більше тисячі звернень громадян про правопорушення
Опубліковано 28 квітня 2022 року о 08:49

В умовах воєнного стану головними завданнями для працівників служб та підрозділів поліції є проведення  заходів з метою недопущення порушень публічного порядку та зросту кількості кримінальних злочинів, фіксація наслідків обстрілів російських окупантів, надання допомоги населенню у вирішенні нагальних питань.

Загалом протягом  минулої доби до органів поліції надійшло 1135 заяв та повідомлень від громадян про правопорушення та інші події. Для належної реєстрації звернень населення забезпечено безперервну роботу служби «102», в мобільному додатку «Телеграм» функціонує чат-бот @Kharkiv102_bot. До відділів поліції доставлені  79 осіб для перевірки їх можливої причетності до диверсійної діяльності.

 

Поліцейські систематично здійснюють роботу щодо виявлення злочинів, скоєних в умовах воєнного часу. На блок постах за добу правоохоронці перевірили майже 1700 транспортних засобів для недопущення потрапляння на територію області заборонених предметів.

Працівники поліції Харкова оперативно затримали чоловіка, який на території АЗС по вулиці Клочківській вистрелив в охоронця заправки зі зброї, схожої на пістолет та зник з місця злочину на автомобілі. Слідчі кваліфікували дії зловмисника за статтею «хуліганство» Кримінального кодексу України.

Правоохоронці задокументували протиправну діяльність громадянина, у якого виявили наркотики. Слідчі оголосили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, пов’язаного з незаконним збереженням наркотичних засобів.

Ще двох осіб викрили у зберіганні наркотиків працівники кримінальної поліції Харківського райуправління №2. В поле зору правоохоронців потрапили два харків’янина 28 та 26 років. За фактом події відкрито кримінальне провадження, тривають слідчі дії.

 У Богодухівському районі місцеві поліцейські забезпечили супровід транспортного засобу, який перевозив до лікарні літню жительку району, яка потрапила під артобстріл та отримала поранення грудної клітини.

 

Щоденно  поліцейські Харківщини проводять роботу з попередження порушень публічного порядку на території обслуговування. Протягом доби поліцейські забезпечили правопорядок під час відправлення 9 евакуаційних потягів з залізничного вокзалу. До інших регіонів вирушили 1150 громадян.

Правоохоронці цілодобово підтримують безпеку на станціях харківського метрополітену, допомагають громадянам у вирішенні побутових питань. Постійно здійснюється робота з надання населенню щоденної адресної гуманітарної допомоги. Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, у місцях масового перебування громадян.

Бійці полку поліції особливого призначення  під час патрулювання Кільцевої дороги у Харкові затримали 22-річного хлопця, який мав при собі наркотики. На проспекті Тракторобудівників поліцейські виявили 3 осіб, що можуть бути причетні до викрадення електротехніки. По вулиці Гвардійців Широнінців бійці підрозділу затримали двох громадян за крадіжку лакофарбових матеріалів. На проспекті Тракторобудівників поліцейські припинили спробу мародерства з боку 13 осіб, які намагалися винести товар з магазину. Усі зловмисники доставлені до відділу поліції для з’ясування обставин злочину.

Щодня особовий склад харківської поліції сумлінно несе службу для забезпечення безпеки громадян, недопущення скоєння правопорушень та ускладнення оперативної обстановки в регіоні.     

#stoprussia

Відділ  комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux