Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом доби поліцейські Харківщини оперативно відреагували на більш ніж тисячу звернень громадян
Опубліковано 23 квітня 2022 року о 07:18

Основні зусилля правоохоронців були спрямовані на створення безпекового простору в регіоні, контроль за криміногенною ситуацією та всебічну допомогу населенню у правових питаннях.

Загалом минулої доби до органів поліції надійшло 1140 повідомлень про правопорушення та події. До територіальних підрозділів для перевірки доставлені  49 осіб, можливо причетних до диверсійної діяльності. На блок постах за добу правоохоронці перевірили майже 1900 транспортних засобів для виявлення та вилучення заборонених предметів.

У Харкові працівники поліції оперативно відреагували на виклик мешканців будинку по в’їзду Коновському, які виявили у дворі нерозірваний снаряд. Група провела огляд місця події та організувала безпечний вивіз боєприпасу. За усіма фактами обстрілів об’єктів у Харкові та області працівники слідчо-оперативних груп збирають первинні матеріали та надають допомогу постраждалим людям.

Поліцейські щодня вживають комплекс заходів для розкриття злочинів та попередження правопорушень. Особливу увагу працівники поліції приділяють безпековим питанням. Наряди поліції щодня  забезпечують правопорядок під час евакуаційних заходів на залізничному вокзалі, минулої доби у безпечні регіони вирушили 1200 громадян.

Правоохоронці наглядають за правопорядком на станціях харківського метрополітену, допомагають громадянам у вирішенні побутових питань. Триває системна робота з надання населенню щоденної адресної гуманітарної допомоги.

Бійці полку патрульної поліції щодня несуть службу по охороні громадського порядку, виявляють та затримують правопорушників. Під час несення служби на вулиці Валентинівській працівники підрозділу затримали 45-річного чоловіка за порушення вимог комендантської години. У Харкові на проспекті Льва Ландау поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 21213, під час огляду якого виявили в салоні пакет та згорток з наркотичною речовиною. Також під час патрулювання проспекта Олександрівського бійці підрозділу вилучили наркотики у двох харків‘ян. 

Кожного дня особовий склад харківської поліції виконує важливі завдання по збереженню стабільної ситуації в регіоні та забезпечують надійний захист мешканців міста та області від наслідків воєнного часу. 

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux