Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом доби харківські поліцейські отримали 1278 заяв та повідомлень від мешканців регіону про правопорушення
Опубліковано 18 травня 2022 року о 08:06

Щодня правоохоронці несуть службу у посиленому режимі та здійснюють комплекс необхідних заходів для збереження стабільної оперативної обстановки в області.

Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені  14 осіб для перевірки їх можливої причетності до співпраці з російськими окупантами.  Поліцейські  систематично проводять заходи щодо виявлення злочинів, скоєних в умовах воєнного часу. На блок постах за добу правоохоронці разом з військовими перевірили майже 1600 транспортних засобів для виявлення правопорушень та недопущення потрапляння на територію області заборонених предметів. На блок посту поліцейські Лозівського РВП зупинили автомобіль Фольксваген, водій якого перебував за кермом у нетверезому стані. Під час огляду салону автівки поліцейські виявили автомат Калашникова та три магазина з набоями. Водія затримано, зброю та боєприпаси вилучено, на чоловіка також складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП.

До правоохоронців Богодухівщини звернувся місцевий житель із заявою про зникнення 10-річного прийомного сина. В ході термінових розшукових заходів місце знаходження дитини було встановлено, поліцейські повернули хлопчика батькам.

Під час патрулювання території працівники Лозівського РВП виявили у селі Шульське факт реалізації спиртних напоїв. Правоохоронці склали на продавчиню адміністративний протокол за ч.2 ст. 156 КУпАП.

Щоденно  поліцейські Харківщини здійснюють роботу з попередження порушень публічного порядку на території обслуговування. Протягом доби поліцейські забезпечили правопорядок під час відправлення евакуаційних потягів з залізничного вокзалу, до інших регіонів вирушили 800 громадян. Правоохоронці цілодобово підтримують безпеку на станціях харківського метрополітену, допомагають громадянам у вирішенні побутових питань. На станції метро «Палац Спорту» поліцейські зупинили 67-річну жінку, яка знаходилася у розшуку як безвісти зникла.

                                                                                

На системній основі здійснюється робота з надання населенню щоденної адресної гуманітарної допомоги. Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, у місцях масового перебування громадян.

Бійці полку поліції особливого призначення  патрулюють територію міста у посиленому режимі, чергують на блок постах, забезпечують громадський порядок, затримують правопорушників. На вулиці Мала Гончарівська поліцейські зупинили автомобіль Фіат, який буксировав авто ВАЗ 21010. Документи на автівку у водія були відсутні. У машині Фіат правоохоронці виявили 2 скутера. Чоловіки не змогли пояснити їх походження та надати документи. Обох водіїв доставлено до відділу поліції для надання пояснень.  Поліцейські Харківщини продовжують сумлінно нести службу в режимі воєнного часу, оперативно вирішувати важливі безпекові питання та захищати населення від важких наслідків війни.

#stoprussia

Відділ  комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux