Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом доби до поліцейських Харківщини звернулися по допомогу більше тисячі громадян
Опубліковано 05 травня 2022 року о 08:30

Весь особовий склад поліціі в посиленому режимі несе службу за місцями дислокації, надає допомогу населенню, здійснює охорону громадського порядку на пунктах видачі гуманітарної та грошової допомоги, патрулює вулиці міста та населених пунктів області, чергує на блок постах.

Головні зусилля правоохоронців спрямовані на недопущення дестабілізації оперативної обстановки. Загалом минулої доби поліцейські відпрацювали 1124 звернення від громадян. До відділів поліції доставлені 47 осіб для перевірки на причетність до диверсійної діяльності. Протягом доби поліцейські разом з військовими перевірили більше 1800 транспортних засобів з метою недопущення перевезення заборонених предметів та профілактики правопорушень.

Під час патрулювання території міста поблизу вулиці Астраханської поліцейські затримали чоловіка за зберігання наркотиків. Поліція оперативно відреагувала на заяву харків’янина про незаконне заволодіння його автомобілем ВАЗ 21099 по вулиці Ощепкова. При спробі розбирання авта на запчастини особи, причетні до злочину, були встановлені та затримані.

По вулиці Ляпунова наряд поліції припинив злочинні дії чоловіка, який намагався викрасти товар з супермаркету.

На території міста Первомайський місцева поліція протягом доби зареєструвала кілька фактів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Поліцейські затримали 20-річного місцевого мешканця, який мав при собі два пакунки з наркотичною речовиною рослинного походження. Ще одного жителя міста правоохоронці затримали за зберігання метадону. У скоєнні аналогічного злочину викрито 39-річну жінку, у якої вилучено пакунок з метадоном. Житель міста 39 років затриманий за незаконне зберігання маріхуани.

У смт Солоницівка рейдова група виявила реалізаторку, яка здійснювала продаж алкогольної продукції без акцизних марок. Спиртні напої вилучено.

Щоденно  поліцейські Харківщини здійснюють роботу з попередження порушень публічного порядку на території обслуговування. Протягом доби поліцейські забезпечили правопорядок під час відправлення 9 евакуаційних потягів з залізничного вокзалу. До інших регіонів вирушили 700 громадян. Посилено контроль за станом правопорядку на станціях харківського метпрополітену, де знайшли прихисток від обстрілів та бомбардувань тисячі містян. Міська влада, волонтери, представники закладів харчування за безпосередньою участю поліцейських допомагають людям вирішувати соціальні та побутові питання. Щодня мешканцям Харкова та області надається адресна гуманітарна допомога. Працівники поліції різних підрозділів доєдналися до донорського руху та здали кров до медичних закладів.

До проведення безпекових заходів на території Харкова та області кожного дня залучається особовий склад полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області. Бійці підрозділу супроводжують гуманітарні вантажі, патрулюють територію, наглядають за правопорядком, затримують правопорушників. Минулої доби працівники ППОП на перехресті проспекту Московського та вулиці Академіка Павлова у Харкові зупинили автомобіль  ВАЗ 2106 під керуванням 43-річного громадянина, який  перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На бульварі Юр‘єва під час перевірки автомобіля ВАЗ 2199 правоохоронці затримали 33-річного чоловіка, який знаходився у розшуку.

Харківська поліція щодня стоїть на варті закону та захищає права громадян України.   

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux