Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Харкові поліцейські викрили чоловіка у сутенерстві
Опубліковано 09 квітня 2019 року о 09:41

З метою власного збагачення 34-річний харків’янин втягував жінок у заняття проституцією. Зловмисник діяв за попередньою змовою з групою осіб, які наразі встановлюються.

       За даним фактом в лютому 2019 року слідчим слідчого управління ГУНП в Харківській області було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 4 до 7 років позбавлення волі.

       На початку квітня працівники Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми, слідчого управління спільно з спецпризначенцями  КОРД провели обшук в будинку на вулиці Полтавський шлях та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 34-річного чоловіка. Також в салоні знаходилися адміністратори та жінки, які надавали сексуальні послуги клієнтам.

         За словами слідчого СУ ГУНП в Харківській області Владислава Багрянцева, на початку лютого зловмисник з іншими особами розмістив рекламні оголошення у мережі «Інтернет» з метою пошуку дівчат, яким обіцяв роботу масажистками, офіціантками та танцівницями. Потім, діючи із корисливих спонукань, вирішив винайняти приміщення, в якому дівчата під його контролем будуть надавати послуги сексуального характеру за грошову винагороду.

        Чоловік знайшов приміщення в будинку на вулиці Полтавський шлях, облаштував його під салон з назвою «Angel» та розмістив у мережі «Інтернет» оголошення про співпрацю з дівчатами. Жінкам, які звернулись до нього за оголошенням, він пообіцяв матеріальну винагороду.

     Також для забезпечення злочинної діяльності зловмисник найняв двох 18 та 31-річних громадянок України, які виконували ролі адміністраторів у салоні.

        В результаті проведеного обшуку за вказаною адресою вилучено гроші, отримані напередодні від клієнтів за надання сексуальних послуг, мобільні телефони, по яким дзвонили клієнти та домовлялись про зустрічі та розміщувались оголошення про надання послуг в мережі «Інтернет». 

        34-річному чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України. Відносно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

        Двох жінок, адміністраторів салону, поліцейські допитали. Зараз  вирішується питання про обрання відносно них міри запобіжного заходу.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux