Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Під час новорічних свят публічний порядок і безпеку забезпечуватимуть понад 2500 правоохоронців
Опубліковано 15 грудня 2021 року о 16:35

Про це повідомив начальник управління превентивної діяльності  ГУНП в Харківській області Сергій Бірбасов під час брифінгу на тему «Заходи безпеки, які буде впроваджено в Харківській області під час святкування Різдвяних та Новорічних свят».

Захід відбувся 15 грудня в Харківській обласній державній адміністрації за участю директора Департаменту цивільного захисту ХОДА Івана Сокола, директора Департаменту охорони здоров’я ХОДА Максима Хаустова, начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Сергія Бірбасова та начальника управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Харківській області Сергія Колосовського.

Учасники брифінгу розповіли про підготовчі заходи для безпечного проведення Різдвяних і Новорічних свят у місті.  

Як зазначив начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Сергій Бірбасов, з метою забезпечення публічного порядку та безпеки громадян під час проведення святкувань здійснюється ряд превентивних заходів.

- Поліцейські зустрічаються з організаторами масових заходів, з якими проводять профілактичну роботу щодо неухильного виконання ними заходів із запобігання поширення коронавірусу, створено необхідну кількість слідчо-оперативних груп та оперативних резервів, особовий склад націлено на якісне виконання своїх обов’язків, на дотримання дисципліни та законності, недопущення порушень карантинних норм, - розповів Сергій Бірбасов. – Крім того, в обов’язковому порядку ретельно обстежуватимуться місця проведення масових заходів з метою виявлення підозрілих предметів.

Для забезпечення публічної безпеки і порядку під час проведення заходів буде залучено 2530 правоохоронців, з яких 2300 поліцейських і 230 військовослужбовців Нацгвардії.

На період новорічних та різдвяних свят організовано проведення посилених патрулювань шести адміністративно-територіальних одиниць Харкова та області із залученням військовослужбовців Національної гвардії України. В інших районах планується посилити стан забезпечення публічної безпеки і порядку шляхом виставлення додаткових патрулів з числа особового складу територіальних підрозділів поліції та спецпідрозділів.

Підрозділи ГУНП в Харківській області готові до виконання поставлених завдань щодо підтримки публічної безпеки та порядку під час проведення різдвяних та новорічних масових заходів.

Довідково:

З 18 грудня по 16 січня щоденно працюватиме новорічний ярмарок на майдані Свободи, де очікується щоденно до 2 тисяч осіб.

19 грудня відбудеться відкриття Новорічної ялинки на майдані Свободи. Очікується участь у заходах до 15 тисяч громадян.

25 грудня – урочисте відкриття новорічної  ялинки в парку ім. М. Горького, де очікується до 20 тисяч відвідувачів.

31 грудня - 1 січня – зустріч Нового 2022 року на майдані Свободи. Святкову розважальну програму мають відвідати до 40 тисяч громадян.

6 та 7 січня – відзначення православних свят «Святвечір» та «Різдво Христове», проведення богослужінь в 385 православних храмах за участю до 120 тисяч громадян.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux