Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Працівниця поліції та захисниця тварин за покликом серця
Опубліковано 05 грудня 2021 року о 14:52

Будні працівників поліції наповнені різноманітними подіями. Правоохоронці, часто нехтуючи своїм особистим часом, сімейним дозвіллям, поспішають на допомогу тим, хто її потребує. Але не дивлячись на брак можливостей, старший сержант поліції відділу поліції №1 Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області Марина Бовдуй знаходить вільні години ще й для знедолених тварин.

Її волонтерська історія почалась близько 5 років тому, коли жінці зателефонували знайомі та повідомили про собаку, яку на очах у людей викинули із автомобіля. Вона не змогла пройти повз та забрала тварину до себе. А згодом знайшла їй люблячу родину.

Марині постійно телефонують про знайд та просять допомоги. Її серце відкрито до кожної живої істоти. Дівчина прикладає максимум зусиль, бо не може дивитись на страждання братів наших менших. Вона виходила багатьох хворих тварин та тих, які не мали майбутнього. Кожна історія трагічна, але всі вони зі щасливим кінцем. Бо якщо за справу береться Марина, все завжди складається найкращим чином.

Головною причиною великої кількості безпритульних тварин в Україні Марина називає відсутність чіткої законодавчої бази, яке б не дозволяло людям робити аморальні вчинки, викидаючи домашніх тварин на вулицю. Адже все починається з нашої відповідальності, точніше — безвідповідальності за тих, кого ми приручили.

Її вклад є безмежним. Разом із небайдужими місцевими мешканцями Марина створила громадську організацію, в якій з іншими волонтерами опікуються тваринами, шукають їм домівки та сподіваються, що з роками їх ставатиме менше.

Водій-поліцейський старший сержант поліції Марина Бовдуй майже щотижня повертається додому з новим пухнастим другом, де її завжди чекає люблячий чоловік та маленький син. Сім'я усіляко підтримує Марину, як би важко іноді не було та допомагає в утриманні папуг, котів та собак. А вже незабаром дружню родину Бовдуй чекає щасливе поповнення – Марина зараз при надії і невдовзі народить другу дитину.

Поліція Балаклійщини пишається тим, що в її лавах працює така чуйна та відкрита до чужої біди людина, як Марина.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux