Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Харківщини зареєструвала за добу більше 1300 повідомлень про правопорушення та події
Опубліковано 06 квітня 2022 року о 07:24

Щодня поліція забезпечує оперативне реагування на звернення мешканців міста та області для стабілізації криміногенної ситуації в регіоні. З метою ефективного вирішення безпекових питань поліцейські посилено охороняють громадський порядок, патрулюють територію, чергують на пунктах видачі гуманітарної допомоги та несуть службу на блок постах.

За весь період правоохоронці разом з військовими перевірили понад 500 транспортних засобів для недопущення потрапляння на територію області зброї, боєприпасів, посібників диверсантів  та кримінальних елементів. Триває робота по викриттю крадіїв та мародерів. За минулу добу припинено декілька спроб викрадення майна з торговельних закладів. Двом особам слідчі повідомили про підозру у вчиненні шахрайства та крадіжки в особливо великих розмірах.  Загалом поліцейські викрили у злочинній діяльності 134 зловмисника, за підозрою у скоєнні умисних вбивств затримано 9 осіб, 107 правопорушників будуть притягнені до кримінальної відповідальності за майнові та особливо тяжкі злочини. Завдяки повідомленням небайдужих громадян до поліції доставлено 87 осіб, які перевіряються на причетність до диверсійної діяльності. Загалом за добу поліцейські відпрацювали 1321 звернення від населення про правопорушення та події.

  

Поліцейські патрулі продовжують забезпечувати громадський порядок на залізничному вокзалі. За минулу добу у більш безпечні місця вирушили 5 евакуаційних потягів.  Посилено безпеку громадян на станціях харківського метпрополітену, люди отримують від поліцейських необхідну допомогу у вирішенні правових та побутових питань. Триває активна робота щодо надання населенню адресної гуманітарної допомоги. Щодня працівники служб та підрозділів поліції доставляють мешканцям міста та територіальних громад області вантажі з харчами, ліками та іншими предметами першої необхідності.

 

Кожного дня харківська поліція сумлінно несе службу для надійного захисту мешканців області та надання всебічної допомоги громадянам у вирішенні правових та безпекових питань.  

#stoprussia

 Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux