Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Харківщини відреагувала на 1401 повідомлення від громадян, що надійшли минулої доби через операторів «102»
Опубліковано 01 листопада 2022 року о 07:43

Правоохоронці щодня фіксують факти пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів та пожеж. 31 жовтня військові рф знову завдали ракетний удар по Харківщині. Пошкоджені об'єкти критичної інфраструктури. Один працівник підприємства отримав легку контузію.

Поліцейські цілодобово виконують завдання, спрямовані на забезпечення безпеки у регіоні та задоволення потреб громадян. Співробітники всіх служб ГУНП в Харківській області у посиленому режимі несуть службу за місцями дислокацій. 

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями здійснили перевірку 2982 транспортних засобів. 

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та проведення пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 11 осіб.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 6 фактів незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, у яких вилучили наркотичні речовини. Порушників виявили у Немишлянському, Київському та Шевченківському районах міста. Відкрито кримінальні провадження. Проводяться першочергові слідчі дії. 

Щодня працівники поліції дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують продуктами харчування та предметами першої необхідності деокуповані населені пункти, допомагають громадянам евакуюватись з небезпечних територій.

Близько 6,5 тонн гуманітарного вантажу доставили поліцейські та волонтери мешканцям деокупованого міста Куп’янськ. Мешканці міста отримають продукти, одяг, засоби гігієни та побутову хімію.

Відновили свою роботу підрозділи поліції на звільнених територіях.  Співробітниками поліції забезпечується публічна безпека та порядок на 9 напрямках деокупації: Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському, Липецькому, Вовчанському, Чугуївському, Великобурлуцькому, Борівському.

Тривають роботи по обстеженню та розмінуванню населених пунктів. Працівниками вибухотехнічної служби Національної поліції України  з початком деокупаційних заходів обстежено територію загальною площею близько 1 731,4 га. Вилучено 24840 вибухонебезпечних предметів, знищено – 3055.

Слідчими підрозділами Національної поліції України здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. Всього з початку деокупаційних заходів зареєстровано 2270 воєнний злочин, з яких  найбільше за ст. 438 КК України – 1994, за ст. 111-1 КК України – 237 та інші.

Про факти смерті або поранення людей, обстріли або розкрадання майна, позбавлення волі або вчинення насильницьких дій чи катувань, пограбування, незаконне заволодіння транспортними засобами, інформацію про осіб, поведінка яких викликає підозру та які діють в інтересах противника, колаборантів, вербувальників, корегувальників, спостерігачів та про будь-які інші злочини або події ви можете цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію «102», до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном (050)302 20 44 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

Поліція Харківщини цілодобово на варті безпеки громадян! 

Відділ комунікації поліції Харківської області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux