Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейських Харківщини привітали з професійним святом
Опубліковано 02 липня 2021 року о 15:58

З нагоди 6-ї річниці Дня Національної поліції України у Будинку культури ГУНП в Харківській області відбулись урочисті заходи, на яких зібралися особовий та керівний склад підрозділів Головного управління, почесні пенсіонери, ветерани ОВС, а також почесні гості.

З вітальними словами до поліцейських звернувся начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Андрій Рубель. Він зазначив, що за цей короткий і непростий період Національна поліція впровадила велику кількість нових проектів, щоб робота поліції відповідала вимогам часу та очікуванням суспільства, була технологічною та орієнтованою на людину. В структурі поліції почали працювати наряди реагування патрульної поліції, шкільні офіцери, групи реагування на домашнє насильство. Реформовано підрозділи кримінальної поліції, перш за все з протидії організованим формам злочинності, боротьби з наркозлочинністю, кіберполіції, захисту економіки. Створено управління міграційної поліції, кримінального аналізу, почав роботу інститут розслідування кримінальних проступків. Реформується дозвільна система, ювенальна превенція, підрозділи інспекції Національної поліції.

- Якою буде поліція завтра - залежить від кожного з нас, - звернувся до присутніх Андрій Рубель. - Але я впевнений, що бойовий дух,  наполегливість, нові методики і технології, відданість справі, та спільна робота з усіма правоохоронними органами та органами влади будуть лише укріплювати та розвивати традиції професіоналізму, сформовані попередніми поколіннями  правоохоронців Харківщини.

Андрій Рубель подякував усім правоохоронним органам за підтримку і взаємодію. Він підкреслив, що завдяки спільній роботі поліції з іншими правоохоронними структурами вдається забезпечити мир і спокій на території Харківської області.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, зразкове виконання вимог Присяги та статутів, виявлення мужності і самовідданості, досягнення високих показників у службі начальник обласного главку поліції Харківщини нагородив кращих поліцейських відзнаками МВС, цінними подарунками і подяками Національної поліції України, Знаками пошани, медалями і грамотами ГУНП в Харківській області. За розпорядженням начальника ГУНП в Харківській області імена 14 поліцейських занесені на Дошку пошани харківської поліції.

Поліцейських з професійним святом привітали виконуючий обов’язки мера Харкова Ігор Терехов, начальник СБУ в Харківській області Роман Дудін, керівник прокуратури Харківської області Олександр Фільчаков, представники Харківської облдержадміністрації та обласної ради.

Особливі здобутки в роботі поліції Харківщини відмітив Ігор Терехов. Він зазначив, що за роки створення Національної поліції значно збільшився рівень довіри громадян.

- Сьогодні рівень довіри населення до поліції становить близько 40 відсотків. Ще кілька років тому такі показники були набагато гірші. Це означає, що рівень довіри до поліції зростає, хоча невдоволені будуть завжди, - зазначив Ігор Терехов. - Харків - це місто, в якому завжди забезпечувався порядок. Я хочу попросити вас залишатися небайдужими, адже до вас приходять, коли у людей трапляється біда.

 

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації  Антон Деньгуб подякував поліцейським за службу, вірність присязі та відданість своїй справі. Він наголосив, що бути поліцейським - це не робота, це стиль життя.

До привітань приєднався начальник СБУ в Харківській області Роман Дудін.

- Я вже другий рік поспіль працюю разом з вами. І хочу сказати, що неможливо оцінити, який величезний об'єм роботи ви робите. Дякую вам за службу, - наголосив Роман Дудін.

Також зі святом працівників поліції Харківщини привітав прокурор Харківської області Олександр Фільчаков. Він побажав присутнім вагомих здобутків та громадської поваги.

Кращім працівникам Головного управління Національної поліції в Харківській області керівники силових структур та представники Харківської облдержадміністрації, обласної ради нагородили відзнаками, грамотами та подяками. Начальник ГУНП в Харківській області Андрій Рубель, начальник слідчого управління Сергій Чиж, заступники начальника слідчого управління Сергій Болвінов, Андрій Шарнін і Олег Максимович нагороджені медалями «За відданість справі» від Харківський науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux