Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Харкова і області приєдналися до акції «Крокуємо до школи разом»
Опубліковано 30 серпня 2021 року о 15:34

Співробітники ювенальної превенції об’єднали зусилля зі службами у справах дітей аби допомогти та підтримати школярів з інтернатів, будинків сімейного типу та сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

В рамках проведення превентивних заходів працівники ювенальної превенції Харківського РУП №1 ГУНП в Харківській області спільно з сектором протидії домашньому насильству на території Київського району облаштували намет для збору приладдя для школярів. Наступного дня зібрані під час акції канцелярські приладдя поліцейські вручили дітям з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

         Таку ж благодійну акцію провели й інспектори ювенальної превенції Харківського РУП № 3 у Новобаварському району. Усі зібрані речі, шкільні набори, книжки, олівці, ручки і багато іншого, поліцейські передадуть вихованцям сиротинців та дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Ювенали Чугуївського РУП ГУНП в Харківської області відвідали декілька сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах. Правоохоронці привітали дітей із початком нового навчального року та подарували канцелярські приладдя.

Також перед початком навчального року старший інспектор ювенальної превенції Оксана Курило, заступник Балаклійського міського голови, представники служби у справах дітей,  відділу освіти та центру соціальних служб, провели координаційну нараду для налагодження співпраці. Під час наради були обговорені питання підтримки дітей, що виховуються у сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах;  запобігання та протидії булінгу серед неповнолітніх; проведення роз’яснювальних бесід з водіями транспортних засобів. Для дітей, які виховуються в родинах, що опинилися в складних життєвих обставинах, були придбані олівці, ручки, ранців, зошити, блокноти тощо.

Нараду з відділом освіти та службою у справах дітей Біляївської територіальної громади Лозівського району та центром соціальних служб для сімей, дітей та молоді Первомайської міської ради також провела старший інспектор ювенальної превенції відділення поліції № 1 Лозівського РВП Вікторія Ленівенко. На зібранні обговорили пропозиції по запобіганню та протидії булінгу, застосуванню заходів правового характеру у разі порушення прав дитини, забезпеченню публічної безпеки і порядку, а також превентивної роботи по захисту прав дітей.

Відділ комунікації поліції Харківської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux