Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Харківщини вшанували пам'ять своїх колег, які загинули під час виконання службових обов’язків
Опубліковано 29 серпня 2021 року о 13:28

Вже третій рік поспіль за Указом Президента України 29 серпня відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

У цей день співробітники правоохоронних органів, а також ветерани згадують своїх товаришів, які не повернулися зі служби додому. У Харкові на монументі загиблим працівникам ОВС 64 імені викарбовано золотими буквами.

Вшанували пам’ять загиблих правоохоронців тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУНП в Харківській області Сергій Чиж разом із заступниками, керівники структурних підрозділів обласного главку поліції, керівниця Управління патрульної поліції Харківської області Альона Стрижак, народний депутат України Олександр Бакумов та представники Харківського національного університету внутрішніх справ на чолі з ректором Валерієм Сокуренком. Присутні згадали своїх колег, що поклали життя на вівтар служіння Закону та правопорядку. Їх пам’ять вшанували хвилиною мовчання, поклали квіти та запалили свічки за упокій у каплиці Архістратига Михайла.

- Сьогодні ми віддаємо данину пам'яті правоохоронцям, які поставили мир та спокій суспільства вище власного життя. У цей день ми особливо усвідомлюємо, що обрана нами професія – небезпечна, і дякуємо всім, хто обрав цю професію і продовжує з честю виконувати свою небезпечну роботу, - зазначив Сергій Чиж.

Ветерани і пенсіонери органів внутрішніх справ також вшанували пам'ять загиблих колег та поклали квіти до пам'ятника.

Керівники підрозділів харківської поліції постійно підтримують родини загиблих працівників органів внутрішніх справ. Вони зустрічаються із родинами загиблих поліцейських, надають соціальну допомогу, сприяють у вирішенні актуальних побутових проблем. Родини загиблих безкоштовно обслуговуються в лікувально-профілактичних закладах, а діти - оздоровлюються у відомчому дитячому таборі. Крім того, діти загиблих працівників органів внутрішніх справ мають певні пільги при вступі до навчальних закладів системи МВС та навчаються там за кошт держави.

З представниками ветеранських організацій також проводяться зустрічі, під час яких обговорюються поточні проблеми пенсіонерів ОВС.

         Відділ комунікації поліції Харківської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux