Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Харківщини привітали дітей напередодні Дня Святого Миколая
Опубліковано 18 грудня 2020 року о 17:17

Це одне з найулюбленіших та найочікуваніших свят малечі. Особливо на подарунки та дива чекають діти, обділені батьківською увагою та любов’ю. Сьогодні працівники різних служб та підрозділів харківської поліції навідалися до маленьких підшефних, зустрілися з дітьми з неблагополучних родин.

Начальник відділу Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області Олена Чернова разом із заступником Віталієм Лисенком відвідали підшефний заклад підрозділу - Богодухівську спеціальну школу. Співробітники Управління карного розшуку вже понад 20 років опікуються долею вихованців. Тому і сьогодні, напередодні свята, поліцейські відвідали школу-інтернат та поспілкувалися з дітворою. Гості привітали вихованців зі святом та подарували їм набори для рукоділля, спортивний інвентар, солодощі та фрукти.

Працівники Зміївського відділу поліції завітали до «Зміївської гімназії  № 1 Сузір’я», учні якої завжди з нетерпінням чекають візиту шефів у погонах. З нагоди свята поліцейські привітали дітлахів та подарували їм шкільне приладдя і ласощі. Під час зустрічі старший інспектор ювенальної превенції Наталія Багацька разом із дітьми підтримали акцію «Орнамент для ялинки» та розмалювали прикраси для новорічної красуні. У відповідь поліцейські отримали найцінніше – радісні посмішки та слова вдячності.

Напередодні свята без уваги поліцейських не залишилися і діти, які проживають у сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах.  Старший інспектор ювенальної превенції Красноградського відділу поліції відвідала декілька родин та привітала малечу солодкими гостинцями.

Працівники Чугуївського відділу поліції  побували у шести родинах, де виховуються 11 дітлахів, і передали малюкам подарунки і солодощі «від Миколая». Діти щиро раділи гостинцям та не приховували свого захоплення від спілкування з гостями.

Святкове дійство для маленьких мешканців району організували поліцейські Дворічанського відділення поліції. Діти були безмежно раді почути привітання та отримати подарунки.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux