Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Харківщини минулої доби забезпечили реагування на 1231 повідомлення громадян про правопорушення
Опубліковано 09 серпня 2022 року о 07:06

Військові країни-агресора не припиняють атакувати мирне населення регіону. Окупанти ведуть обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, наносять ракетні удари. Ворог прицільно б’є по житлових будинках, закладах освіти, підприємствах, об‘єктах інфрастуктури. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти минулої доби опрацювали  15 фактів руйнувань помешкань та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів та пожеж.

8 серпня під удари окупантів потрапили місто Харків та населені пункти Леб’яже, Чкаловське, Мечебилове, Андріївка, Циркуни, Одноробівка, Золочів,  Дергачі Харківської області. Пошкоджень зазнали приватні будинки, автівки, гаражі, обладнання газорозподільчої станції, територія фермерського господарства, господарча будівля заводу, складські приміщення, вигоріло 12 кв. метрів насіння соняшника. Слідчі ретельно задокументували наслідки обстрілів, завданих військовими рф.

Особовий склад харківської поліції продовжує нести службу за місцями дислокації, надає допомогу населенню, здійснює охорону громадського порядку, патрулює вулиці міста та населених пунктів області, чергує на блокпостах, забезпечує безпеку населення під час евакуації.

На блокпостах за добу правоохоронці разом з військовими перевірили понад 1000 транспортних засобів.

Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені 20 осіб для перевірки їх можливої співпраці з російськими окупантами.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини.

Слідчі повідомили про підозру 54-річному чоловіку за скоєння крадіжки кабелів зв’язку з підвального приміщення.

За скоєння серії крадіжок з дачних ділянок оголошено про підозру 32-річному громадянину. Слідчі довели його причетність до вчинення 4 кримінальних правопорушень протягом квітня 2022 року.

Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 3 факти незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, у яких вилучили наркотичні речовини.

На території Харківської області за результатами проведення заходів з протидії нелегальному обігу спирту, лікеро-горілчаних виробів та припинення незаконної торгівлі алкогольними напоями поліцейські загалом вилучили з незаконного обігу за адміністративними матеріалами більше 5000 літрів спирту та алкогольної продукції.

Працівники поліції постійно дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності. Гуманітарну допомогу поліцейські надають найбільш уразливим верствам населення.

Поліцейські наглядають за безпекою на дорогах Харківщини. Минулої доби стосовно порушників правил дорожнього руху правоохоронці склали 20 адміністративних протоколів.

Щодня харківська поліція сумлінно виконує службові завдання для забезпечення безпеки громадян та недопущення ускладнення оперативної обстановки в регіоні.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux