Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Харківщини беруть активну участь у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства»
Опубліковано 07 грудня 2020 року о 18:00

Зокрема, працівники поліції проводять профілактичну та роз’яснювальну роботу у навчальних закладах, відвідують багатодітні родини.

Старший інспектор з ювенальної превенції сектору превенції патрульної поліції Зміївського відділу поліції Наталія Багацька разом представниками служби у справах дітей районної держадміністрації та районного відділу з питань пробації провели зустріч з учнями 6 та 9 класів ліцею № 1 та гімназії № 2 у селищі Слобожанське. Лекція була спрямована на поглиблене вдосконалення знань неповнолітніх у правовій сфері.  Наталія Багацька розповіла підліткам про кримінальну й адміністративну  відповідальність неповнолітніх, наголосила на неприпустимості булінгу.

В рамках проведення акції «16 днів проти насильства» з учнями 8-10 класів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 1 та 3 у місті Балаклія  поспілкувалася інспектор ювенальної превенції Оксана Курило. Поліцейський обговорила зі школярами проблематику домашнього насильства, роз’яснила поняття гендерної рівності та толерантності, а також закликала бути небайдужими до оточуючих та не боятися прийти на допомогу. З метою пропаганди здорового способу життя Оксана Курило  розповіла учням про негативний вплив наркотиків на організм людини, а зі старшокласниками вона провела форум за даною тематикою.

Поліцейські офіцери Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади разом з інспектором ювенальної привенції районної поліції та співробітниками соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали   дитячі будинки сімейного типу. Під час зустрічі представники служб  навчали дітей розрізняти види насильства та правилам поведінки у разі його виникнення. Крім того, діти  отримали роздатковий матеріал та брошуру з адресами та номерами телефонів організацій, до яких можна звернутися по допомогу у разі вчинення насильства.

Для того, щоб привернути увагу суспільства до проблем насильства у сім’ї та жорстокого поводження з дітьми, працівники сектору превенції Валківського відділу поліції спільно зі спеціалістами Валківського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Молодіжним хабом «Розвиток» організували виставку дитячих малюнків, присвячену Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства».

Заходи проводяться з 25 листопада та триватимуть до 10 грудня.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux