Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оголошено добір кандидатів до Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ
Опубліковано 22 липня 2019 року о 09:29

Після закінчення навчального закладу випускники отримують освітній ступінь – бакалавр або освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст.

Для вступу на перший курс для здобуття ступеня бакалавра (або освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою здобуття освіти:

1. Реєстрація електронних кабінетів вступників, завантаження необхідних документів розпочинається 01 липня;

2. Прийом заяв та документів розпочинається 10 липня, та закінчується о 18:00 22 липня - для осіб, які вступають за результатами зовнішнього незалежного оцінювання для здобуття освітнього ступеня бакалавр.

3. Прийом заяв та документів розпочинається 10 липня, та закінчується о 18:00 29 липня - для осіб, які вступають за результатами зовнішнього незалежного оцінювання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст.

4. Медичні огляди (проходження лікарсько-льотної комісії), професійно-психологічне тестування, оцінка рівня фізичної підготовки - проводяться до 24.07.2019 р.

5. Вступники, які отримали висновок лікарсько-льотної комісії «Придатний» допускаються до професійно-психологічного відбору. Вступники, які набули висновок лікарсько-льотної комісії «Не придатний» до професійно-психологічного відбору не допускаються.

6. Вступники, які за підсумками професійно-психологічного відбору отримали висновок «Рекомендовано за 1 рівнем» або «Рекомендовано за 2 рівнем» допускаються до оцінки рівня фізичної підготовки. Вступники, які за підсумками професійно-психологічного відбору отримали висновок «Не рекомендовано» до оцінки рівня фізичної підготовки не допускаються.

7. Вступники, які отримали висновок рівня фізичної підготовки «Рекомендовано за 1 рівнем», «Рекомендовано за 2 рівнем» до конкурсного відбору допускаються. Вступники, які отримали висновок «Не рекомендовано» до конкурсного відбору не допускаються.

Професійно-психологічний відбір проводиться відповідно Положення та Методики про професійно-психологічне тестування вступників на спеціальність 272 Авіаційний транспорт (пілот (другий пілот)).

Оцінка рівня фізичної підготовки проводиться відповідно Положення та Методики про перевірку рівня фізичної підготовки вступників на спеціальність 272 Авіаційний транспорт (пілот (другий пілот)).

Для вступу на спеціальність 272 Авіаційний транспорт (пілот (другий пілот)), вступники подають наступні оригінали документів та копії до них, як такі особи, які потребують обов’язкового професійного медичного відбору:

- медичну довідку за формою 086-о;

- довідка про щепелення;

- сертифікат з психоневрологічного диспансеру (за місцем постійного проживання із зазначенням в сертифікаті у графі «Протипоказання»: «Протипоказань для вступу на льотну спеціальність не має»;

 - сертифікат з наркологічного диспансеру (за місцем постійного проживання із зазначенням в сертифікаті у графі «Протипоказання»: «Протипоказань для вступу на льотну спеціальність не має»;

- висновок проходження психофізіологічного тестування у лікаря психофізіолога;

- рентгенівський знімок органів грудної клітини з висновком лікаря;

- рентгенівський знімок придаткових пазух носа давністю до одного місяця;

- електроенцефалографія (ЕЕГ);

- довідку про групу крові та її резус-фактор;

- маркери гепатитів В і С, ВІЛ;

- кров на РМП;

- аналіз на наявність гельмінтів в організмі;

- довідку з шкірно-венерологічного диспансеру;

- довідку з туберкульозного диспансеру;

- довідка з амбулаторної картки за 5 років;

- електрокардіограма (ЕКГ);

- УЗД щитовидної залози;

- УЗД черевної порожнини та нирок;

Під час подання заяви вступник особисто пред'являє оригінали:

- документа, що посвідчує особу;

- військово-облікового документа для військовозобов'язаних (крім випадків, передбачених законодавством);

- документа державного зразка про раніше здобутий освітній ступінь (атестат або свідоцтво про повну загальну середню освіту), на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього;

вісім кольорових фотокарток розміром 3 х 4 см.

До заяви вступник додає:

копію документа (одного з документів), що посвідчує особу, передбаченого Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»;

копію військово-облікового документа – для військовозобов’язаних (крім випадків, передбачених законодавством);

копію документа державного зразка про раніше здобутий освітній (атестат або свідоцтво про повну загальну середню освіту, на основі якого здійснюється вступ, і копію додатка до нього;

копію сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі повної загальної середньої освіти);

Сертифікати ЗНО (для бакалаврів):

                                      1. з української мови та літератури

                                      2.   математики

3. На вибір вступника:  Іноземна мова  або фізика

Сертифікати ЗНО (для молодших спеціалістів):

                                      1. з української мови та літератури

2. На вибір вступника:  Математика /АБО Історія України /АБО фізика

Лікарсько-льотну комісію потрібно проходити в авіаційно-медичних центрах, яким надані повноваження на проведення медичної сертифікації авіаційного персоналу цивільної авіації (м. Київ, м. Кропивницький та ін.)

Відділ комунікації поліції Харківської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux