Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Харківська поліція вдосконалює матеріально-технічну базу територіальних підрозділів
Опубліковано 05 квітня 2019 року о 14:47

У спільному проекті з європейськими партнерами, до здійснення якого були залучені фахівці НПУ, поліції Швеції та КМЄС в Україні, взяли участь 7 територіальних підрозділів поліції Харківщини -  Чугуївський, Харківський, Балаклійський, Валківський, Дергачівський, Ізюмський, Нововодолазький ВП.

Сьогодні, 5 квітня, очільник обласного главку поліції відвідав Харківський відділ поліції. Під час робочого візиту Олег Бех оглянув  оновлені приміщення підрозділу, в яких було зроблено ремонт в рамках проекту «Підтримка реформи поліції в Україні».

За словами  Олега Беха, співробітництво з Консультаційною місією Європейського союзу триває.

– Постійно надходить допомога, як практична, так і методична. Сподіваємося на подальше  співробітництво з європейською місією, - сказав Олег Бех. - У 2019 році ми теж додатково переобладнаємо деякі підрозділи. На даний час відповідна робота вже здійснюється.

Начальник Харківського відділу поліції Олександр Козленко запевнив, що  у Харківському відділі поліції ремонтні роботи триватимуть і надалі. Крім того, завдяки КМЕС автопарк відділу поповниться ще однією автівкою.

– Сьогодні ми вже маємо сучасну чергову частину, канцелярію, зручну кімнату для прийому громадян з дитячим куточком, - розповів Олександр Козленко. – Плануємо ще відремонтувати третій поверх адміністративної будівлі. Також європейською місією підрозділу передається автомобіль «Пежо», який через 10 днів патрулюватиме територію Харківського району.

На зустрічі з особовим складом  начальник главку подякував поліцейським за роботу під час виборчої кампанії, обговорив проблемні питання.

- Завдяки тісній співпраці і чіткій взаємодії усіх правоохоронних органів району можливо вирішити більшість проблем і надати змогу місцевим мешканцям відчувати себе у безпеці, - підкреслив Олег Бех.

За словами керівника Харківської місцевої прокуратури №6 Андрія Яковлева, забезпечення законності і порядку потребує від правоохоронців постійного вдосконалення знань нормотворчої бази.

 – Ми запроваджуємо практику проведення спільних занять, тому що потрібно навчатися, слідкувати за змінами в законодавстві, - повідомив Андрій Яковлев.  – Адже основне завдання правоохоронних органів – це постійна взаємодія для забезпечення законності та безпеки  на території обслуговування.

      Нагадаємо, що головною метою проекту «Підтримка реформи поліції в Україні» є підвищення ефективності роботи та зміцнення довіри суспільства до поліції через сприяння реформуванню Національної поліції України і взаємодії поліції з громадами.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux